skip to Main Content

Джерела безперебійного живлення Socomec для виробничих ліній

Джерела безперебійного живлення (ДБЖ) Socomec

Два джерела безперебійного живлення Socomec серії Delphys GP 2.0, кожний потужністю 200 кВт, окремі акумуляторні шафи та байпасні панелі складають систему гарантованого електропостачання, яка була змонтована та введена в експлуатацію в кінці березня 2018 року працівниками нашої компанії .

Наша компанія має багаторічний досвід підбору, продажу, монтажу, пусконалагодження, надання технічної підтримки та сервісу джерел безперебійного живлення малої (до 10кВА), середньої (до 100 кВА) та великої потужності (більше 100 кВА) та забезпеченняя поставки  систем гарантованого постачання “під ключ”. Протягом 20 років існування компанії СВ Альтера нашими клієнтами стали сотні державних та приватних компанії. Серед них:

  • Львівська міська рада;
  • Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр
  • Львівський державний цирк
  • компанія SoftServe

З питань продажу і встановлення джерела безперебійного живлення звертайтеся в наш офіс до Мар’яна Петришина за телефоном: +380 (32) 2976690 або +380 (93) 1330787.

Будемо раді тривалій співпраці.

Коротка інформація про компанію Socomec.

Група виробничих компаній SOCOMEC складається з двох окремих підрозділів: SOCOMEC SCP, що випускає апаратуру захисних і комутаційних пристроїв, і SOCOMEC UPS, експерта в області безпечного електроживлення.

Призначення системи – забезпечення високоякісним електроживленням сучасних виробничих ліній на одному з провідних підприємств Львівщини. 

SOCOMEC UPS займається розробкою і виробництвом систем безперебійного живлення (ДБЖ, статичних систем, модулів перерозподілу навантаження, випрямлячів, компенсаторів гармонік, 400Гц перетворювачів частоти і т.п.). Постійні інвестиції в дослідження і розробки (понад 10% від прибутку з продажів) обумовлюють використання найпередовіших технологій при виробництві високоякісних ДБЖ. 

Back To Top