skip to Main Content

Система шин електроживлення podis®

Система шин електроживлення podis® від компанії Wieland– це інноваційне рішення для децентралізованого розподілу електроенергії.

Система включає модулі підводу/відводу електроживлення стаціонарного та роз’ємного виконання, вимикачі-роз’єднувачі, попередньо зібрані кабельні набори та широкий асортимент аксесуарів.

Система шин електроживлення podis® – гнучка, проста в налаштуванні, легко розширюється та модифікується.

Переваги:

  • Економія часу: демонтаж або деізоляція не потрібні
  • Гнучкість: можливість розширення та модифікації
  • Безпека: висока якість контакту завдяки запатентованій технології витіснення міді, зникає необхідність будь-якого різання, демонтажу та зачистки.

Плоска гнучка система шин електроживлення podis® 5G6 призначена для децентралізованого розподілу електроживлення в машинах і установках великих розмірів. Система була доповнена новими більш потужними кабелями та компонентами.

podis® 5G6

Особливості podis® 5G6:

  • 5 -жильна кабельна система
  • Кабель січенням 6 мм²
  • Жили в одній площині
  • Підключення кабелю: до 16 мм²
  • Поточне навантаження: 41 A
  • Опір напруги: IEC: 690 В, UL: 600 В

Система шин електроживлення podis® CON 7G4– рішення для віддаленого розподілу електроенергії. Система включає підводи/відводи електроживлення стаціонарні та роз’ємні, а також активні польові компоненти.

podis® CON 7G4
  1. Кабельна заглушка
  2. Кабельний сальник
  3. 7-контактний модуль підключення
  4. Модуль розподілу
  5. Передній штекерний роз’єм
  6. 2-контактний і 3-контактний модуль підключення
  7. Розетка, 7-контактна з роз’ємом
  8. Лоток кабелю
  9. Ущільнювальний рукав
  10. 7-контактний модуль підключення з вимикачем для ремонту

Плоскі кабелі серії podis®

Плоскі кабелі є центральним, основним елементом високо захищених систем енергорозподілу. Кабелі мають січення прямокутної або близькою до неї форми, струмопровідні жили розташовані в одній площині і паралельні. Така топологія забезпечує кабелю велику в порівнянні з круглими кабелями гнучкість, можливість прокладки в вузькому просторі і можливість підключення до жил кабелю без його розбирання. На відміну від жорстких струмоведучих шин, плоский кабель можна легко укладати в кабельні канали, прокладати вигнуті траси і т.п. Матеріал ізоляції не містить галогенів і силіконів, кислото- і маслостійкий.

Модулі підводу/ відводу електроживлення podis® – стаціонарне виконання

Стаціонарні модулі призначені для безпосереднього підключення до плоского кабелю кабелів круглого перетину. Модулі можуть бути встановлені в будь-якому місці кабелю і є «багаторазовими», тобто в будь-який момент часу в разі, наприклад, модернізації кабельної системи, модуль можна легко демонтувати з кабелю і перенести його на інше місце. На монтаж / демонтаж модуля витрачається мінімальний час. Посадочне місце модуля має профіль, що повторює асиметричний профіль кабелю, що виключає неправильну установку модуля.

Модулі підводу/ відводу електроживлення podis® – роз’ємне виконання

Основа роз’ємного модуля встановлюється на плоский кабель, а відповідно протилежна частина – на круглий кабель, що підводиться. Кабельна частина поставляється з попередньо встановленим кабельним вводом М25, IP65.

Застосування

Система шин електроживлення podis® 5G6 і podis®CON7G4 ідеально підходять для застосування в машинах та установках великих розмірів, транспортерах в аеропортах і на складах, в логістичних поштових центрах, а також на виробничих підприємствах, в автомобільній промисловості.

Застосування систем шин електроживлення podis®

Система шин живлення podis® – найкращий вибір для розробки розподілених рішень електроприводу конвеєрних систем. Це може бути реалізовано лише в розподілі подачі електроживлення на приводи, а також для підключення пристроїв плавного пуску і перетворювачів частоти. За потреби датчики також можуть бути під’єднані до приводів.

Back To Top