skip to Main Content

Електродвигуни WEG W22

Електродвигуни WEG W22

Забезпечення розумного використання ресурсів і нові шляхи скорочення споживання електренергії – основні сьогоденні потреби світу. Значний відсоток електроенергії, яка використовується на підприємствах споживається електродвигунами. Тому важливим є впровадження на підприємствах програми підвищення енергоефективності та використання електродвигунів з високим ККД.

Трифазні електродвигуни WEG W22 мають високий ККД і низькі експлуатаційні витрати, що відповідає сучасній концепції про ефективність і енергозбереження. Високі експлуатаційні показники при максимальному енергозбереженні — основні переваги електродвигунів WEG.

Переваги електродвигунів серії W22:

  • Відмінне співвідношення ціна / якість
  • Оптимізація енергоресурсів
  • Вдосконалені електричні характеристики
  • Знижений рівень шуму
  • Знижений рівень вібрації
  • Простота в обслуговуванні
  • Підвищений рівень енергоефективності

Енергозбереження

Витрати на електроенергію складають приблизно 90% від загальних експлуатаційних витрат за весь термін служби двигуна. Електродвигуни WEG W22 загальнопромислового призначення мають ККД, що перевищує значення, які вимагаються новими європейськими класами енергоефективності IE2, IE3 та IE4, таким чином, гарантуючи енергозбереження та більш швидку окупність.

Універсальність

Електродвигуни W22 спроектовані таким чином, що дозволяють змонтувати клемну коробку зверху, праворуч або ліворуч за допомогою спеціального адаптера без демонтажу всього електродвигуна, що знижує час модифікації і дозволяє скоротити витрати на складське зберігання.

Тривалий термін експлуатації

Електродвигуни WEG W22 виробляються з використанням високоякісного чавуну, що забезпечує максимальну зносостійкість, високу продуктивність і опір агресивним середовищам. Модель кожуха вентилятора забезпечує підвищену ударостійкість.

Технічні особливості W22

Технічні особливості WEG W22

Система охолодження

Конструкція, яка забезпечує посилений обдув всього корпусу, за рахунок чого підтримується низька температура, що гарантує надійність і збільшений термін експлуатації. Низька температура на підшипниках зменшує періодичність заміни мастила і забезпечує більш тривалий термін служби підшипників. Лопатеве колесо спроектовано таким чином, щоб забезпечити конструктивну міцність і знизити рівень шуму. Низький рівень шуму задовольняє найбільш суворим вимогам з охорони праці та техніки безпеки.

Клемна коробка

Розміри були оптимізовані, щоб збільшити місця для вводу кабелів і для додаткових роз’ємів, що спрощує монтаж. Клемну коробку можна змонтувати зверху, зліва чи справа на одному і тому ж корпусі двигуна.

Корпус

  • Зниження температури електродвигуна
  • Рим-болти зміщені – спрощуються вантажно-розвантажувальні роботи.
  • Підготовлені місця для датчиків вібрації на корпусі, що забезпечує просте і надійне вимірювання вібрації.
  • Цілісні лапи – збільшена міцність конструкції дозволяє використання на об’єктах з підвищеним рівнем вібрації, а також спрощується центрування при установці.

Ексклюзивна система ущільнення підшипників

Збільшує ресурс двигуна при застосуванні в агресивних середовищах, захищаючи його від проникнення води і пилу і забезпечуючи тим самим необхідний ступінь захисту.

Також компанія WEG пропонує рішення для контролю стану електродвигуна WEG Motor Scan.

Проекти СВ Альтера-Львів, в яких були застосовані електродвигуни WEG:

Купити електродвигуни WEG W22 та отримати кваліфіковану технічну консультацію можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top