skip to Main Content

Нові однофазні приводи зі змінною швидкістю серії VT1 від Lovato electric

Однофазні приводи зі змінною швидкістю серії VT1

Прості, компактні та універсальні приводи зі змінною швидкістю серії VT1 – це рішення для різних галузей промисловості та сфери послуг. Призначені для управління трифазними двигунами, вони ідеально підходять для управління насосами, вентиляторами та системами кондиціонування, пакувальними машинами, стрічковими конвеєрами, автоматичними дверима. Завдяки надзвичайно компактним розмірам приводи серії VT1 найбільш придатні для монтажу в електричних шафах та на машинах з обмеженим простором.

Нові приводи зі змінною швидкістю серії VT1 оснащені однофазним живленням 200 – 240 В змінного струму 50/60 Гц та трифазним виходом 0 – 240 В змінного струму 0 – 599 Гц, а також оснащений вбудованим портом RS485 для дистанційного управління та контролю за допомогою систем контролю, ПЛК або контролера HMI.

Приводи зі змінною швидкістю VT1 доступні для потужностей: 0,2, 0,4, 0,75, 1,5 та 2,2 кВт.

Універсальні приводи для широкого спектру застосувань

Нові приводи зі змінною швидкістю VT1 підтримують широко використовувані протоколи промислових комунікацій Modbus-RTU та BACnet.

Приводи зі змінною швидкістю серії VT1. Протоколи зв'язку.

Приводи серії VT1 є універсальними для широкого спектру застосувань завдяки різноманітним режимам управління двигуном:

  • лінійний режим V / F, який використовується для загальних застосувань, таких як стрічкові конвеєри та складальні машини,
  • квадратичне управління, як правило, використовується для управління насосами та вентиляторами,
  • безсенсорне векторне управління, яке забезпечує оптимальну продуктивність на низьких частотах або для застосувань з високодинамічною змінною швидкістю.

Для застосувань з особливими вимогами можна визначити спеціальну багатоточкову криву або застосувати прискорення до вихідного крутного моменту.

Швидке введення в експлуатацію та зручне користування

Нові приводи зі змінною швидкістю серії VT1 можна запрограмувати за допомогою встановленої на передній панелі клавіатури та дисплея. Параметри поділяються на функціональні групи для полегшення ідентифікації користувачем, що робить введення в експлуатацію швидким та зручним.

Приводи VT1. Клавіатура для віддаленого керування.

Клавіатура для віддаленого керування VT1X C02 (замовляється окремо) може бути встановлена на передній панелі корпусу для програмування та управління пристроєм зовні.

Як альтернативу традиційному програмуванню за допомогою фронтальної клавіатури, привід VT1 можна запрограмувати віддалено з ПК за допомогою програмного забезпечення VT1X SW від Lovato electric, яке не тільки дозволяє користувачеві встановлювати параметри пристрою, але також контролює його робочий стан і електричні значення.

Привід VT1 підключається до ПК за допомогою додаткового кабелю USB VT1X C01, тоді як програмне забезпечення VT1X SW можна безкоштовно завантажити з www.lovatoelectric.com

Привід VT1 підключається до ПК за допомогою додаткового кабелю USB VT1X C01.

Вбудований фільтр ЕМС категорії C2 (EN61800-3) зменшує електромагнітні завади.

Швидкість обертання двигуна можна регулювати вручну за допомогою потенціометра на передній панелі приладу або за допомогою інших опцій управління, таких як клавіатура приладу, зовнішній потенціометр, аналоговий сигнал напруги або струму, задані частоти, що активуються цифровими входами, портом RS485 або автоматичним ПІД-регулюванням. Останній варіант – це система управління із замкнутим контуром, яка широко використовується для управління насосами та вентиляторами, в якій привід автоматично регулює швидкість двигуна для утримання заданої фізичної величини постійною (наприклад, тиску, температури або витрати).
Існує також функція автозапуску (секвенсора), яка дозволяє користувачеві запрограмувати послідовність частотно-часових циклів, що складається з налаштованих частот, напрямку двигуна та тривалості кроку.

ПІД-регулювання в конфігурації

Купити приводи зі змінною швидкістю та тримати кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції Lovato Electric можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top