skip to Main Content

Електронно-комутований електродвигун WECM для систем вентиляції та кондиціонування

Електронно-комутований електродвигун WECM

Збереження енергоресурсів і різноманітні засоби оптимізації витрат у виробництві та сфері обслуговування з кожним днем набувають все більшої актуальності. Ключову роль в енергозбереженні відіграють технічні новації. Вони піднімають на новий рівень розвиток галузі, а компанії, які їх впроваджують, отримують беззаперечні конкурентні переваги.

Застосування електронно-комутованіих електродвигунів в системах вентиляції та кондиціонування забезпечують можливість оптимального вибору робочих параметрів при мінімальному рівні споживання електроенергії. Безсумнівною перевагою електронно-комутованого електродвигуна є високий ККД, що досягає 90%. При цьому споживна потужність, порівняно зі звичайним асинхронним двигуном, знижується втричі! Тому у Європі споживачі та виробники масово переходять на енергозберігаючі двигуни.

Повне та універсальне рішення для систем вентиляції та кондиціонування

Електронно-комутований електродвигун WECM від компанії WEG – це повне та універсальне рішення для систем вентиляції та кондиціонування повітря.

Основними особливостями нового електродвигуна WEG WECM є вбудований частотний перетворювач та високий рівень продуктивності.

Електронно-комутований двигун WECM забезпечує набагато більшу продуктивність, безпеку та надійність за допомогою регулювання швидкості. WECM був спеціально розроблений для витяжних та вентиляційних систем на фермах та птахофабриках, паркінгах, промислових кухнях тощо.

Електронно-комутований електродвигун WECM. Застосування.

Основні переваги WECM

Електронно-комутований електродвигун WECM був розроблений для взаємозамінності зі звичайними промисловими двигунами. Новий компактний електродвигун має інтегрований частотний перетворювач, алюмінієвий корпус та ступінь захисту IP55, що забезпечує захист двигуна від пилу та води. Також електронно-комутований електродвигун WECM забезпечує економію витрат на встановлення та електроенергію. Частотний перетворювач дозволяє працювати в широкому діапазоні швидкостей та забезпечує електронний захист від перевантаження, перегріву та заблокованого ротора. Блок живлення доступний у однофазній та трифазній версіях, з декількома варіантами керування потужністю, швидкістю та керуванням приводом, що робить WECM ідеальним рішенням для систем вентиляції та кондиціонування повітря.

Купити електродвигун WEG та отримати кваліфіковану технічну консультацію можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top