skip to Main Content

Нові вимикачі навантаження Lovato Electric серії P1MS

Лінійка модульного обладнання Lovato Electric поповнилась новою серією 1-4 полюсних вимикачів-роз’єднувачів. Нові модульні вимикачі навантаження Lovato Electric серії P1MS є ідеальним рішенням у випадках, коли необхідне відключення та ізоляція електричних ліній.

Особливості:

  • модульне виконання
  • 1,2,3,4 полюсні версії
  • номінальний струм 32 А – 125 А
  • важельний пристрій управління
  • чітке позначення важеля OFF / ON

Нові модульні вимикачі навантаження з важелями серії P1MS охоплюють широкий спектр застосувань з номінальним струмом від 32 А до 125 А і доступні у 1, 2, 3, 4 полюсних версіях.

Вимикачі навантаження Lovato P1MS

Модульні вимикачі навантаження Lovato Electric нової серії P1MS можуть застосовуватись як в промислових, так і в побутових пристроях. Використовуються в основному в розподільних шафах, також можуть встановлюватись безпосередньо на самих машинах.

Зручність у застосування завдяки чітко видимому позначенню OFF/ON (вимкнено/ввімкнено) на важелі – зрозумілий стан контактів.

Модульні вимикачі навантаження Lovato Electric серії P1MS повністю сумісні з виробами, встановленими в електричних корпусах з модульними вікнами, такими як мініатюрні вимикачі, автоматичні вимикачі, що працюють на залишковий струм із захистом від перевантаження, та автоматичні вимикачі із залишковим струмом.

При ширині 17,5 мм на полюс модульні вимикачі можуть бути оснащені допоміжними контактами та блокуванням замків.

Переріз кабелів, що підключаються: від 1,5 до 50 мм2.

Нові модульні вимикачі-роз’єднувачі Lovato Electric серії P1MS відповідають IEC / EN / BS 60947-3.

Купити вимикачі навантаження Lovato Electric та тримати кваліфіковану технічну підтримку можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top