skip to Main Content

Новий датчик виявлення DRT25C.R зі збільшеним робочим діапазоном

Нова модель датчика виявлення DRT25C.R

В процесі пакування об’єкти, обгорнуті плівкою, стають складним завданням для надійного виявлення зверху. Німецька компанія Leuze, експерт в галузі виробництва датчиків для пакувальних ліній, пропонує просте рішення – нову модель серії датчиків для надійного виявлення об’єктів на конвеєрній стрічці – DRT 25C.R зі збільшеним робочим діапазоном виявлення до 450 мм. В якості базового орієнтира виступає поверхня конвеєра і завдяки цьому динамічний дифузійний датчик виявлення DRT25C.R працює в широкому діапазоні виявлення форм і поверхонь, а при зміні продукту перелаштовувати датчик не потрібно. Не залежить від кількості блоків в упаковці: шість, вісім або мультиупаковка.

Виявлення упаковок з напоями на конвеєрній стрічці

Переваги:

  • Надійне виявлення упакованих у плівку пакетів усіх типів, незалежно від кількості блоків в упаковці (шість, вісім або мультиупаковка) та типу поверхні: прозора, кольорова чи глянсова.
  • Збільшений робочий діапазон до 450 мм
  • Адаптація до програми за допомогою двох різних рівнів навчання
  • Надійна робота, навіть якщо конвеєрна стрічка забруднена або вібрує
  • Зростання пропускної здатності машини та уникнення простоїв
  • Інноваційна технологія CAT: конвеєр служить еталоном – виявлення не залежить від об’єкта
  • Тільки одне кріпильне положення для всіх об’єктів
  • При зміні виробів або пакувальних матеріалів не потрібно переналаштовувати датчик. Коротший час встановлення призводить до збільшення обсягів виробництва
  • IO-Link для легкої інтеграції додаткових функцій в управління машиною, таких як попереджувальне повідомлення у разі надмірного забруднення, використання лічильника, вбудованого в датчик, або блокування кнопки навчання

Основні моменти

Гнучкість датчика: упаковка від прозорої до глянсової

Виявлення упаковок в плівці на конвеєрі

Різнокольорова чи прозора упаковка безпомилково визначається датчиком як “відхилення” від поверхні конвеєрної стрічки завдяки еталонній технології (прив’язка доповерхні конвеєра, а не об’єкта ). Таким чином, датчик може виявити будь-яку упаковку – незалежно від її типу: прозора, кольорова або глянсова.

Інноваційна технологія CAT

Поверхня конвеєрної стрічки як динамічний орієнтир для виявлення предметів

Датчик виявлення DRT 25C.R працює з поверхнею конвеєрної стрічки як динамічним орієнтиром для виявлення предметів. За допомогою цього методу характеристики поверхні конвеєрної стрічки викладаються за допомогою кнопки навчання. Потім датчик виявить усі об’єкти, які не відповідають поверхні конвеєрної стрічки. Таким чином, DRT 25C функціонує незалежно від об’єкта на відміну від класичних дифузних датчиків відбиття. Навіть забруднення конвеєрної стрічки можна компенсувати технологією Contrast Adaptive Teach.

Без потреби налаштування при зміні продуктів

Без потреби налаштування датчика виявлення при зміні продуктів

При первинному налаштуванні поверхню конвеєрної стрічки викладається як орієнтир за допомогою кнопки навчання. Після заміни товару не потрібно коригувати цей параметр, оскільки опорна точка залишається незмінною. Крім того, монтажне положення та вирівнювання самого датчика залишаються незмінними для виявлення найрізноманітніших об’єктів. Це означає, що при зміні виробів датчик не потребує жодних переналаштувань.

Технічні характеристики Leuze DRT25C.R:

  • Максимальний робочий діапазон над конвеєром: 450 мм
  • Мінімальна висота предмета: 80 мм
  • Частота сканування поверхні: 300 Гц
  • Температура: від -10 до 50 ° C
  • Інтерфейс IO-Link для включення датчика в існуючу систему керування машини
  • Конфігурування за допомогою кнопки навчання

Купити датчики виявлення DRT25C та іншу продукцію Leuze electronics, а також отримати кваліфіковану технічну консультацію можна у менеджерів нашої компанії  в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top