skip to Main Content

Нова компактна та гнучка система вимірювальних коліс Kübler MWE02

Ідеальне рішення для надійного вимірювання швидкості, положення та відстані в умовах лінійного руху. Нова система вимірювальних коліс Kübler MWE02 складається з пружинного кронштейна, енкодера та вимірювального колеса і підходить для різних областей застосування.

Переваги

  • Проста та швидка збірка навіть в найвужчих місцях установки.
  • Пряме, точне та надійне вимірювання швидкості, положення та відстані на вимірювальній поверхні.
  • Відповідні вимірювальні колеса для будь-якої вимірювальної поверхні.

Ця система широко застосовується у складській логістиці, деревообробній та пакувальній промисловості. На відміну від оборотних датчиків, які стандартно встановлюються на приводний вал, система вимірювальних коліс встановлюється безпосередньо на вимірювальну поверхню. Це забезпечує пряме та точне отримання даних вимірювань. Наприклад, надійний запис швидкості забезпечується контактним тиском вимірювального колеса за допомогою вбудованої пружини. Це також компенсує нерівності вимірювальної поверхні, що може призвести до неправильного вимірювання.

Крім того, вбудована пружина забезпечує максимальну міцність вимірювальної системи коліс і, таким чином, забезпечує тривалий термін служби. Завдяки своїй компактній конструкції, система вимірювальних коліс MWE02 значно економить простір, тому підходить для встановлення в обмеженому просторі. Вимірювальна система оптимально пристосовується до умов використання, її можна швидко і легко встановити збоку, зверху або під вимірювальною поверхнею. Енкодер можна встановити з обох боків пружинного кріплення. Для гнучкого напрямку виходу кабелю енкодер можна додатково встановити з кроком 30 °. Це забезпечує оптимальне вирівнювання технології підключення.

Мірне колесо підходить для різних вимірювальних поверхонь. Доступні мірні колеса діаметром 200 мм та 6 “з ущільнювальним кільцем NBR70, пластикова (поліуретанова) гладка або поперечно-рифлена (алюмінієва) поверхня. Додатково є відповідні аксесуари, такі як кріпильні кронштейни. Інкрементальний екодер Sendix KIS40 з високою роздільною здатністю до 2500 імпульсів та максимальною швидкістю до 4500 хв-1 забезпечує максимальну точність та динаміку.

Особливості

  • Компактна вимірювальна система з гнучкими варіантами кріплення: вертикальна, горизонтальна або накладна. Енкодери можна встановлювати з обох боків пружинного кронштейна датчика з кроком 30 °.
  • Вбудована пружина для оптимального контактного тиску вимірювального колеса на вимірювальну поверхню та як компенсація нерівностей.
  • Міцний інкрементальний енкодер Sendix з високою роздільною здатністю до 2500 імпульсів / оборот і максимальною швидкістю до 4500 хв-1.
  • Вимірювальні колеса для різних вимірювальних поверхонь: доступні з ущільнювальним кільцем NBR70, гладкою пластиковою (поліуретановою) або поперечно-рифленою (алюмінієвою) поверхнею діаметром 200 мм та 6 “.
  • Вбудований механічний обмежувач ходу пружини.

Застосування

Загальне машинобудування, складська логістика, деревообробна промисловість, скляна промисловість, пакувальна та текстильна техніка, етикетикувальні та друкарські машини, струменеві та лазерні принтери, конвеєрна техніка тощо.

Купити систему вимірювальних коліс MWE02 та іншу продукцію Kübler, а також отримати кваліфіковану технічну консультацію можна у менеджерів нашої компанії  в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top