skip to Main Content

Новий стаціонарний сканер штрих-кодів BCL 200i для конвеєрів

сканер штрих-кодів BCL 200i

Перевірені багаторічним використанням сканери штрих-кодів серії BCL від німецької компанії Leuze electronic широко застосовуються у сфері інтралогістики. Тепер серія доповнилась новим пристроєм – стаціонарним сканером штрих-кодів BCL 200i.

BCL 200i – це компактний одновимірний зчитувач штрих-кодів з вбудованими промисловими інтерфейсами та простою конфігурацією в PROFINET для ідентифікації контейнерів та піддонів під час транспортування на конвеєрній стрічці. Сканер штрих-коду BCL 200i спеціально розроблений для застосування в обмеженому просторі, для встановлення між конвеєрними лініями і має оптимальне співвідношення ціна/продуктивність.

Особливості:

  • Для ідентифікації контейнерів та піддонів під час транспортування на конвеєрній стрічці
  • Інтегровані промислові інтерфейси: Ethernet TCP/IP, PROFINET
  • Просте налаштування в PROFINET
  • Дистанційна діагностика за допомогою вбудованих веб-інструментів
  • Зчитування пошкоджених штрих-кодів або щтрих-кодів, розташованих під кутом
  • Активація сканера штрих-коду без додаткових датчиків
  • Оптимальне співвідношення ціна/продуктивність

Переваги застосування

Зчитування 1D горизонтального штрих-коду, розташованого вертикально на поверхні контейнера

Завдяки компактній конструкції, боковому виходу кабелю, сканер штрих-кодів BCL 200i в разі потреби може бути встановлений в обмеженому просторі між конвеєрними лініями. Він також надійно визначає горизонтальні одновимірні штрих-коди на етикетках, наклеєних вертикально на поверхні контейнера. Сканер BCL 200i має найкраще співвідношення ціна/продуктивність.

Зчитування 1D горизонтального штрих-коду, розташованого вертикально на поверхні контейнера

Зчитування 1D штрих-коду розташованих на піддонах з дистанційною діагностикою з будь-якої точки світу

Зчитувач штрих-кодів BCL 200i надійно розпізнає одновимірні штрих-коди на піддонах. Пристрій має вбудовані інтерфейси Ethernet TCP/IP та PROFINET. Інструмент веб-конфігурації дозволяє проводити дистанційну діагностику з будь-якої точки світу.

Зчитування 1D штрих-коду розташованих на піддонах з дистанційною діагностикою з будь-якої точки світу

Зчитування пошкоджених та розташованих під кутом штрих-кодів

Сканер штрих-кодів BCL 200i має так звану технологію реконструкції коду, яка дозволяє зчитувати навіть пошкоджені або забруднені штрих-коди або штрих-коди з невеликою висотою штрихів. Завдяки цій технології також можна зчитувати штрих -коди в інших складних ситуаціях, наприклад, з великим кутом нахилу.

Зчитування пошкоджених та розташованих під кутом штрих-кодів

Активація сканера штрих-коду без додаткових датчиків

За допомогою autoReflAct (автоматична активація відбивача) сканер штрих-коду активується без додаткових систем датчиків. Це досягається шляхом зменшення променю сканера, спрямованого до відбивача, встановленого за конвеєрною доріжкою. Поки сканер націлений на відбивач, процедура зчитування залишається не активною. Якщо ж відбивач заблокований об’єктом, таким як контейнер з маркуванням штрих-коду, сканер активує процедуру зчитування. Коли шлях від сканера до відбивача очиститься, процедура зчитування завершиться, а промінь сканування зменшується і знову направляється на відбивач.

Активація сканера штрих-коду без додаткових датчиків

Купити сканери штрих-кодів серії BCL 200i та та отримати кваліфіковану технічну консультацію щодо всієї лінійки продукції Leuze electronic можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top