skip to Main Content

“Розумні” датчики машинного зору Autonics серії VC

Датчики машинного зору Autonics серії VC

“Розумні” датчики машинного зору Autonics серії VC використовують зображення, зняті через вбудовані об’єктиви промислових камер, для визначення коду цільового об’єкта, оптичного зчитування/перевірки символів (OCR / OCV), визначення шаблонів, вирівнювання, наявності, розміру, форми тощо. Метод кадрового фотозатвору забезпечує високу точність захоплення зображень, а датчики мають 14 основних функцій контролю для різноманітних застосувань. Серія VC оптимізована для зменшення тепловиділення, щоб забезпечити надійну роботу та високий термін експлуатації.

Основні технічні характеристики

  • Глобальний метод кадрового затвору для точної зйомки зображення з мінімальним розмиттям під час руху
  • Різні функції контролю: вирівнювання, яскравість, контраст, площа, край, форма, довжина, кут, діаметр, підрахунок об’єктів, штрих-код, оптичне зчитування/перевірка символів (OCR / OCV), шаблони
  • Налаштування до 64 окремих робочих груп (32 контрольні точки на одну робочу групу)
  • Збереження даних на FTP-сервер
  • Підтримка програмного забезпечення для датчиків машинного зору (atVision): функція симулятора інспекції, керування параметрами та робочою групою, моніторинг результатів перевірки, відправка даних на FTP-сервер, багатомовна підтримка тощо
  • Степінь захисту IP67 (стандарт IEC) – з водонепроникною кришкою об’єктива (замовляється окремо)
  • Тип кріплення C
  • Зв’язок Gigabit Ethernet
  • Доступний кабель живлення вводу/виводу (замовляється окремо)

Універсальна система зору

“Розумні” датчики машинного зору серії VC — це універсальна система зору, яка пропонує просту перевірку, а також розширені вимірювання та зчитування. “Розумні” датчики машинного зору серії VC можна використовувати в різних програмах, включаючи вибір і розміщення, аранжування тощо.

Метод глобального затвору зменшує розмиття в русі

Метод глобального затвору дозволяє камері робити зображення швидко рухаються цілей з мінімальними спотвореннями та розмитими рухами.

Функції контролю

Датчики машинного зору мають 14 різних основних функцій контролю: зчитування одновимірних та двовимірних штрих-кодів, оптичне зчитування/перевірка символів (OCR / OCV), шаблони, вирівнювання, яскравість, контраст, площу, край, порівняння форми, довжину, кут, діаметр, підрахунок об’єктів.

Налаштування до 64 робочих груп

Можна налаштувати до 64 різних робочих груп і до 32 контрольних точок для кожної робочої групи.

Зберігайте дані на FTP-серверах

Дані зображення, отримані серією VC, можна передавати та зберігати на FTP-серверах. Залежно від конфігурації можна вибрати: зберігати всі зображення, передавати лише зображення або лише відображати зображення, що полегшує перегляд, керування та аналіз збережених даних.

Безкоштовне програмне забезпечення atVision

Програмне забезпечення atVision дозволяє безпосередньо встановлювати параметри, контролювати дані перевірки та багато іншого за допомогою простого у використанні інтуїтивно зрозумілого графічного інтерфейсу.

Оптимізовано для зменшення тепловиділення

Серія VC оптимізована для зменшення тепловиділення, щоб забезпечити надійну роботу та довший термін експлуатації.

Кабелі живлення вводу/виводу (замовляються окремо)

Доступні кабелі різної довжини: 2 м, 5 м, 10 м .

Застосування

  • Упаковка фармацевтичних препаратів. Датчики машинного зору використовуються для ідентифікації кількості таблеток, наявності чи відсутності таблеток або дефектів упаковки фармацевтичних препаратів.
  • Конвеєри для транспортування контейнерів для напоїв. Датчики машинного зору використовуються для визначення наявності друку терміну придатності на упаковках на лініях пакування напоїв.
  • Виробництво автомобільних запчастин. “Розумні” датчики машинного зору використовуються для вимірювання діаметра блоків двигунів на виробничих лініях.
  • Виробництво пластикових контейнерів. “Розумні” датчики машинного зору використовуються для визначення форми пластикових контейнерів на виробничих лініях.
  • Косметичні контейнерні транспортери. Датчики машинного зору використовуються для визначення стану друку на косметичних контейнерах.
  • Складання та виготовлення шприців. Датчики машинного зору використовуються для визначення наявності, відсутності або дефектів гумової упаковки в шприцах під час виробництва.
  • Транспортування напівпровідникових деталей. Датчики машинного зору використовуються для виявлення наявності або відсутності деталей на дефекти під час напівпровідникових ліній передачі.
  • Конвеєри для транспортування упакованих харчових продуктів. Датчики машинного зору використовуються для визначення стану герметизації харчових контейнерів на конвеєрних стрічках.
  • Пакувальна промисловість. Датчики машинного зору використовуються для визначення кількості товарів у контейнерах на пакувальних лініях.
  • Струменеві маркери. Датчики машинного зору використовуються для визначення стану друку маркувань на пакувальному папері від струменевих маркерів.
  • Конвеєри для транспортування упакованих вантажів. Датчики машинного зору використовуються для визначення розмірів ящиків на транспортних конвеєрних стрічках.
  • Виробництво автомобільних запчастин. Датчики машинного зору використовуються для визначення форми автомобільних деталей (свічок запалювання) на виробничих лініях, для визначення форми автомобільних деталей (колес) на виробничих лініях.
  • Складання та виготовлення моніторів. Датчики машинного зору використовуються для визначення стану форми моніторів, включаючи кількість отворів, розмір тощо.
  • Машини для пресування автомобільних дверей. Датчики машинного зору використовуються для перевірки форми автомобільних дверей під час виробничого процесу.

Купити датчики машинного зору серії VC та тримати кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції Autonics можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top