skip to Main Content

Новий компактний прямокутний редукторний привід Transtecno

Редукторний привід серії BB від Transtecno – це прямокутний привід із зубчастою передачею, який був розроблений та виготовлений для випадків, коли виникає потреба в компактних розмірах і гнучкості, а також високій продуктивності.

Переваги серії BB

  • Мастило з довготривалим терміном служби
  • Швидкий і простий монтаж
  • Компактні розміри
  • Алюмінієвий корпус
  • Ущільнюючі кільця Nilos
  • Висока безпека
Серія ВВ Transtecno

Компактний розмір і повний захист

Прямокутні редукторні приводи серії ВВ використовуються в автоматичних машинах замість прямих конічних шестерень, які зазвичай не піддаються термічній обробці і часто захищені кожухом. В серії ВВ спіральні конічні шестерні з термообробкою в приводах із зубчастою передачею забезпечують таку ж продуктивність зачеплення, але при цьому розміри самих шестерень є істотно зменшеними. Завдяки цьому зменшенню було створено алюмінієвий корпус надзвичайно компактного розміру, щоб забезпечити повний захист шестерень з точки зору безпеки та від забруднення зовнішніми елементами. Відповідно немає більше потреби в захисному кожусі та допоміжних компонентах.

Корпус можна закріпити двома швидкими і простими способами. Є чотири різьбових отвори (M5) на двох протилежних сторонах і три наскрізних отвори Ø5,5 під гвинти з шестигранною головкою.

Кріплення серії ВВ Transtecno

Різні варіанти зчеплення

Використання алюмінієвого корпусу разом з ущільнюючими кільцями Nilos забезпечує якісне та довготривале змащування зчеплення, усуваючи необхідність регулярного технічного обслуговування.

Гнучкість серії забезпечується використанням кількох варіантів зчеплення валів:

  • суцільний вхідний вал Ø14×30 і суцільний вихідний вал Ø14×30
  • порожнистий вхідний вал Ø14×16 і порожнистий (наскрізний) вихідний вал Ø14×71
  • суцільний вхідний вал Ø14×30 і порожнистий (наскрізний) вихідний вал Ø14×71
Варіанти зчеплення
Таблиця співвідношень

Купити прямокутний редукторний привід та отримати кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції Transtecno можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top