skip to Main Content

НОВА ВЕРСІЯ 1.8 СЕРЕДОВИЩА РОЗРОБКИ SPEED7 STUDIO

Нова версія Yaskawa VIPA SPEED7 STUDIO v.1.8

Доступна оновлена версія середовища розробки SPEED7 Studio v1.8 для контролерів, панелей операторів і приводів.

В оновленій версії покращено стабільність роботи, розширено функціонал редактора мови STL, а також підвищено зручність використання і збільшена продуктивність системи візуалізації WebVISU. Крім того, до версії 1.8 додані можливість конфігурації процесорних модулів в режимі PROFINET I-DEVICE, редактор системи візуалізації для панелей оператора Movicon V11.5 з підтримкою протоколу OPC UA і вбудованими драйверами для приводів YASKAWA, а також цілий ряд інших нових опцій.

Програмний пакет VIPA CONTROLS SPEED7 STUDIO призначений для програмування промислових контролерів ПЛК VIPA (MICRO, SLIO), контролерів управління рухом, панелей оператора і конфігурації приводів (частотних перетворювачів і сервоприводів) і обладнання для промислових мереж вироблених компанією YASKAWA VIPA Controls.

Підтримується імпорт програмних блоків з проектів створених в ПЗ STPEP7 (Simatic Manager) компанії Siemens.

 Засоби розробки програмного забезпечення для систем промислової автоматизації інтегрованого середовище розробки SPEED7 Studio охоплюють всі стадії проектування, починаючи від конфігурації обладнання та мереж і закінчуючи проектуванням систем людино-машинного інтерфейсу.

Переваги SPEED7 Studio

Програмне середовище SPEED7 STUDIO v.1.8

Істотно полегшена і спрощена процедура конфігурації обладнання завдяки інтуїтивно-зрозумілому інтерфейсу (підртимка Drag & Drop, спливаючі підказки та ін.).

Підтримка PROFIBUS, PROFINET IO, EtherCAT, а також Ethernet open communication.

Поєднання можливості програмування на мовах STEP7 і підтримка мережевої технології EtherCAT дозволяють користувачеві використовувати в своїх проектах технічні рішення, які йому раніше були принципово недоступні.

Вбудовані функції тестування і діагностики для мереж PROFIBUS, PROFINET та EtherCAT забезпечують ефективний пошук мережевих помилок і швидке їх усунення.

Симулятори ПЛК та Системи HMI дозволяють заздалегідь провести комплексне налагодження проекту, а також виявити і усунути помилки взаємодії підсистем управління і візуалізації.

Підтримується програмування на мовах STL, FBD і LAD, для яких пакет надає відповідні редактори і засоби налагодження.

Високоефективний тип конфігуратора для приводу та наявність вбудованої бібліотеки Motion Control дозволяє в рамках одного засобу проектування об’єднати систему керування процесом та управління багатоосьовими системами позиціонування/переміщення.

Інтегровано засоби для розробки візуалізації у двох варіантах:

  1. WebVISU – веб-орієнтована візуалізація (завантажується безпосередньо в контролер) для моніторингу і контролю системи управління за допомогою веб-браузера на будь-який апаратній платформі: Vipa cloudPanel, веб-панелі, панелі оператора, ПК, планшеті або смартфоні;
  2. Повноцінна SCADA-система Movicon 11. Для обох форм підтримується автоматична синхронізація змінних контролера і тегів проекту візуалізації.

Ліцензійна модель SPEED7 Studio

Ліцензійна модель SPEED7 Studio представлена в трьох версіях:

  • безкоштовна версія LITE
  • платна версія BASIC
  • платна версія PRO (30 денна trial-версія)

30-денну trial-версію SPEED7 Studio можна завантажити з сайту компанії:
http://www.vipa.com/en/products/software/speed7-studio/download/

Back To Top