skip to Main Content

Новий поплавковий вимикач Lovato electric

Поплавковий вимикач Lovato electric

Новий поплавковий вимикач Lovato electric серії LVFS A1 D…, призначений для контролю рівня питної води і харчових продуктів в різних системах – водопроводах, фонтанах, акваріумах, лініях виробництва напоїв, в риборозплідниках, басейнах та інших подібних спорудах.

Поплавковий вимикач в корпусі з нетоксичного поліпропілену, з противагою з нержавіючої сталі і кабелем AD8 сертифікований згідно вимог ACS (Attestation de Conformite Sanitaire) і відповідає стандартам IEC / EN 60730-1 та IEC / EN 60730-2-15.

Зовнішня оболонка з ПВХ дозволяє занурювати вимикач в питну воду і допускає контакт з харчовими продуктами. Противагу поплавкового нового вимикача Lovato, що поставляється в стандартній комплектації, виконаний з нержавіючої сталі AISI 316 – матеріалу підвищеної міцності, що ідеально підходить для використання в харчовій промисловості.

Серія LVFS A1 D розділена на п’ять типів моделей відповідно до довжини кабелю: 3, 5,10,15 і 20 метрів. Всі моделі мають внутрішній перемикаючий контакт 10A 250VAC AC1, який спрацьовує відповідно до рівня рідини, на якому розташований поплавок.

Кабелі типу 3х1 (3 жили з січенням 1мм2). Це дозволяє користувачеві обирати функцію заповнення та спорожнення під час підключення регулятора.

Back To Top