skip to Main Content

Пристрої кліматизації для шаф електрообладнання

Пристрої кліматизації для шаф електрообладнання

Італійська компанія Alfa Electric спеціалізується на виробництві допоміжних пристроїв, призначених для шаф електрообладнання. Продукція Alfa Electric надійна і перевірена в реальних умовах експлуатації, відповідає вимогам споживачів та міжнародним стандартам якості.

Мікроклімат шаф електрообладнання потрібен для забезпечення необхідних умов роботи обладнання. З цією метою в електричних шафах встановлюються обігрівачі, вентилятори, термостати, кондиціонери.

На сайті компанії Alfa Electric можна скористатись програмою підбору обладнання для підтримки мікроклімату всередині шафи електрообладнання Watt-a-Calculator.

Компанія Alfa Electric пропонує пристрої для регулювання температури, обігрівання, вентиляції та кондиціювання повітря.

Регулювання температури

Термостати для шаф електрообладнання

Термостати механічні THV, THR

Для контролю вентилятора (THV) або обігрівача (THR )

Термостати серій THV, THR призначені для встановлення на монтажній шині DIN 35 мм. Основою термостата є термореле з термобіметалічним елементом і замикальним або розмикальним контактом. Термостати доступні у двох варіантах.

Термостати для шаф електрообладнання

Термостати механічні комбіновані THRV, THVV

Для контролю вентилятора і обігрівача

Термостати серій THRV, THVV призначені для встановлення на монтажній шині DIN 35 мм. Основою термостата є термореле з термобіметалічним елементом і замикальними або розмикальними контактами в різних поєднаннях. Доступні три варіанти термостата.

Термостати для шаф електрообладнання

Термостати електронні комбіновані ETUH

Для контролю вентилятора і обігрівача (регулювання температури та вологості)

Електронні термостати серії ETUH призначені для встановлення на монтажній шині DIN 35 мм. Використовуються переважно для керування обігрівачами в шафах електрообладнання.Перемикання контакту відбувається при високій вологості або низькій температурі. Задання граничної температури і вологості здійснюється окремо. Світлодіодний індикатор показує наявність напруги електроживлення та стан регулятора.

Обігрівання

В умовах, коли температура навколишнього повітря низька, а електроживлення обладнання всередині електричної шафи вимкнене або обладнання не створює тепла, достатнього для підтримання температури вище мінімальної допустимої, необхідним є обігрів шаф електрообладнання. Обігрів електричних шаф дозволяє уникнути несправностей або корозії обладнання внаслідок впливу низької температури або високої вологості всередині шафи електрообладнання.

Компанія Alfa Electric пропонує широкий діапазон обігрівачів, призначених для встановлення на монтажній шині DIN 35 мм згідно зі стандартом EN 50022. Всі обігрівачі легко і швидко встановлюються.

Обігрівачі для шаф електрообладнання

Вентиляція

Вентилятори компанії Alfa Electric характеризуються високою ефективністю, швидким встановленням та зручним обслуговуванням.

Вентилятори для шаф електрообладнання

Діапазон значень об’ємної витрати повітря становить 26…700 м3/год.

Фільтрувальні вентилятори: серії ATVALFA

Фільтрувальні вентилятори зі збільшеною шириною корпусу: серії ALFA 1000ALFA 2000ALFA 3000

Вентилятори для встановлення на даху: серії ALFATORRALFATORR14

Вентиляторні модулі: серія RACK для стійок розміром 19 дюймів (483 мм)

Вентилятори, розраховані на постійну і змінну напругу електроживлення: AC/DC вентилятори

Кондиціювання повітря

Кондиціонери для шаф електрообладнання

До діапазону кондиціонерів повітря, що поставляються компанією Alfa Electric, належать кондиціонери декількох типів, які класифікуються залежно від напруги електроживлення і типу регулятора температури, встановленого в кондиціонері. Позначення кондиціонера містить дані про тип, охолоджувальну потужність, напругу електроживлення і регулятор температури кондиціонера.

Кондиціонери серії ARC потужністю 500…3800 Вт, призначені для встановлення на верхній стінці шафи електрообладнання.

Кондиціонери серії AVC потужністю 350…3800 Вт, призначені для встановлення на боковій стінці шафи електрообладнання.

Завантажити каталог Alfa Electric

Back To Top