skip to Main Content

Socomec VirtualMonitor – технологія майбутнього

Socomec VirtualMonitor - технологія майбутнього

Відкрийте для себе технологію майбутнього: Socomec VirtualMonitor – просте та економічно вигідне рішення для контролю стану захисних пристроїв.

Революція Socomec

У 2014 році Socomec здійснив революцію у світі вимірювальних приладів, випустивши своє рішення DIRIS Digiware – першу вимірювальну систему, яка запропонувала неперевершену гнучкість та простоту монтажу в поєднанні з простим підключенням та конфігурацією.

DIRIS Digiware є рішенням в області вимірювальної техніки, об’єднуючи в собі як і вимірювальні технології, так і рішення IT для підвищення точності і передачі інформації для подальшої обробки. Система дозволяє контролювати всі основні параметри електричних мереж, здійснювати аналіз і моніторинг процесів, які відбуваються в мережі, в залежності від поставлених завдань. Завдяки гнучкості, система може бути легко інтегрована в уже існуючі об’єкти, і може працювати з встановленими раніше пристроями.

Сьогодні Socomec продовжує розробляти, створювати та тестувати інноваційні рішення з енергоефективності.

Технологія майбутнього

Socomec VirtualMonitor — технологія, без додаткового обладнання, в режимі онлайн аналізує стан комутаційних та захисних апаратів.

З технологією VirtualMonitor можна здійснювати контроль просто та на всіх рівнях об’єкта.

Технологія VirtualMonitor дозволяє здійснювати поточний контроль стану захисних пристроїв:

  • в межах всієї електроустановки;
  • віддалено та в режимі реального часу;
  • без додаткового обладнання або електропроводки.

Функція VirtualMonitor доступна в DIRIS A-40 та DIRIS Digiware.

Back To Top