skip to Main Content

HANNOVER MESSE 2020 змінює дати через коронавірус

Оновлення: на жаль, HANNOVER MESSE не відбудеться в цьому році. Вперше за 73 роки виставку було скасовано і перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу.

Краще пізніше, ніж ніколи — таке нове гасло міжнародної виставки HANNOVER MESSE 2020, яка вперше цього року відбудеться влітку, 13-17липня.

Оскільки здоров’я експонентів, відвідувачів, співробітників і громадськості є головним пріоритетом для Deutsche Messe, то після консультацій з учасниками HANNOVER MESSE було прийнято рішення перенести дати проведення з квітня на липень в зв’язку з глобальними подіями, пов’язаними з пандемією коронавірусу.

Нагадаємо: HANNOVER MESSE – одна з найбільших в світі виставок високих технологій, інновацій та промислової автоматизації, яка щорічно проходить в Ганновері (Німеччина). Це місце унікальних можливостей для встановлення міжнародних контактів, налагодження співпраці, залучення інвестицій і розширення ринків збуту.

На час проведення виставки Ганновер перетворюється в місце зустрічей виробників і постачальників новітніх промислових розробок. Це форум винаходів та інновацій, центр обміну досвідом і джерело для нових партнерських відносин.

Перша Ганноверська виставка відкрилася в 1947 році.

Під девізом «Integrated Industry – Connect & Collaborate» 210000 відвідувачів скористалися можливістю ознайомитися з інноваціями, представленими 5800 учасниками HANNOVER MESSE 2018. Про виставку в Ганновері 2018 року і наших партнерів-учасників можна прочитати тут.

HANNOVER MESSE 2019 прийняв 6500 учасників з 75 країн і 215000 відвідувачів з 95 країн – жодна інша промислова виставка не досягала таких результатів. Площа виставки зайняла 227000 кв. м. Супутня програма включала понад 1400 заходів, в тому числі понад 80 форумів і конференцій.

На міжнародній виставці HANNOVER MESSE 2020 року Україна вперше буде представлена національним стендом Індустрії 4.0. Його учасники – 11 компаній виробників-інноваторів Індустрії 4.0, представники Асоціації підприємств промислової автоматизації України (АППАУ) та Офіс з просування експорту України.

Головний слоган Ганноверської виставки 2020 – HOME OF INDUSTRIAL PIONEERS.

HANNOVER MESSE – місце об’єднання піонерів промисловості.

У 2020 році організатори промислової виставки Hannover Messe (Ганновер, Німеччина) планують приділити більше уваги логістиці і цифровим трансформацій галузі. Четверта промислова революція (The Fourth Industrial Revolution) трансформує всі сектори економіки, і раніше випробувані і перевірені моделі роботи стають застарілими. Галузь шукає нові шляхи вирішення завдань і більш ефективні алгоритми роботи.

ГОЛОВНІ ТЕМИ HANNOVER MESSE 2020

INDUSTRIE 4.0

Індустрія 4.0 – концепція сучасного, розумного виробництва. Характерні риси Індустрії 4.0 – це повністю автоматизовані виробництва, на яких керівництво всіма процесами здійснюється в режимі реального часу і з урахуванням мінливих зовнішніх умов.

Кіберфізичні системи створюють віртуальні копії об’єктів фізичного світу, контролюють фізичні процеси і приймають децентралізовані рішення. Вони здатні об’єднуватися в одну мережу, взаємодіяти в режимі реального часу, самоналагоджуватися і самонавчатися.

Важливу роль відіграють інтернет-технології, що забезпечують комунікації між персоналом та машинами. Підприємства виробляють продукцію відповідно до вимог індивідуального замовника, оптимізуючи собівартість виробництва.

LOGISTICS 4.0

Logistics 4.0 – ключ до майбутнього. Оцифровування надає компаніям нові способи створення мереж і автоматизації ланцюжків поставок і отримання від них більшої цінності.

Основними компонентами є «інтелектуальні» піддони і контейнери, системи управління складом і системи транспортування без водія.

MACHINE LEARNING

Значення штучного інтелекту в Industrie 4.0. Машинне навчання дозволяє робити прогнози на основі великої кількості даних.

Ця галузь штучного інтелекту заснована на розпізнаванні образів і має здатність самостійно отримувати знання з досвіду.

CARBON-FREE PRODUCTION

Кожна компанія стикається з вимогою зменшити рівень вуглецевого сліду та викидів CO2. Перейти на сприятливе для клімату виробництво простіше, ніж можна подумати.

Існує чимало способів досягнення цієї мети: від систем утилізації тепла, або придбання зеленої електрики та фотоелектрики, до компенсації викидів вуглецю.

LIGHTWEIGHT ENGENEERING

Як структури та матеріали можуть допомогти мінімізувати вагу кінцевого продукту, не впливаючи на його стабільність та надійність? Зменшення споживання матеріалу та енергії не достатньо.

Щоб залишатися конкурентоспроможними, виробники повинні швидко діяти, приймаючи нові тенденції в легкій конструкції.

INDUSTRIAL SECURITY

Слабке місце в системах безпеки? Це люди! Щодня по всьому світу надсилається понад 6,4 трлн фейкових електронних листів, які мало відрізняються від справжніх, завантажуються з вкладеними вірусами, небезпечними посиланнями та оманливою інформацією.

Як оптимізувати безпеку даних в компанії? Існує кілька способів здійснення заходів безпеки, не всі з яких потребують величезних інвестицій.

DIGITAL PLATFORMS

Серце цифрової революції: економічні платформи, які надають нового змісту ринкам B2C та призводять до феноменальних показників зростання.

Що робить платформи таких компаній, як Google, Apple, Facebook та Amazon успішними? І чого можуть у них навчитися виробничі компанії?

За матеріалами сайтів HANNOVER MESSE та Індустрія 4.0 в Україні.

Back To Top