skip to Main Content

Датчики виявлення Leuze DRT 25C для роботи зі змінними поверхнями

Датчики виявлення Leuze DRT 25C. СВ Альтера Львів.

Динамічні дифузійні датчики виявлення серії DRT 25C від компанії Leuze electronic ідеально підходять для роботи зі змінними поверхнями, особливо для застосування в пакувальних машинах кондитерських та хлібобулочних виробів.

Датчики DRT 25C працюють в широкому діапазоні виявлення форм і поверхонь як продукту, так і упаковки на конвеєрних стрічках пакувальних машин.

Датчики виявлення DRT 25C працюють після зміни продукту, не вимагаючи додаткових налаштувань. Це означає, що машини можуть бути оснащені лише одним типом датчиків, незалежно від застосування.

Датчики виявлення DRT 25C працюють після зміни продукту, не вимагаючи додаткових налаштувань.

Динамічні дифузійні датчики виявлення DRT 25C надійно працюють з плоскими і сферичними формами виробів, прозорими та блискучими поверхнями пакувальних матеріалів, а також з неправильними формами та контурами.

Датчики серії DRT 25C надійно працюють з різними формами та поверхнями.

DRT 25C працюють з поверхнею стрічки конвеєра як динамічним орієнтиром для виявлення об’єктів. Датчики розпізнають будь-який предмет як “відхилення” від поверхні конвеєра.

Датчики серії DRT 25C розпізнають будь-який предмет як

Динамічні дифузійні датчики DRT 25C завдяки трьом світловим променям надійно виявляють краї предметів. Виявлення не залежить від характеристик поверхні виробів, таких як колір, блиск та прозорість.

Завдяки трьом світловим променям надійно виявляються краї предметів.

Переваги:

  • Надійне виявлення об’єктів навіть із складними формами та поверхнями забезпечує високу пропускну здатність машини та запобігає простоям.
  • Не потрібно проводити корекцію при зміні продуктів або пакувальних матеріалів. Скорочення терміну виготовлення дозволяє збільшити обсяги виробництва.
  • Швидке та просте налаштування датчиків шляхом автоматичного визначення поверхні конвеєра як орієнтира за допомогою кнопки навчання. Для всіх об’єктів потрібно лише одне універсальне місце кріплення.
  • Надійна робота у важких умовах, навіть при забрудненні та вібрації конвеєрної стрічки.
  • IO-Link для легкої інтеграції додаткових функцій в управління машиною, таких як попереджувальне повідомлення у разі надмірного забруднення, використання лічильника, вбудованого в датчик, або блокування кнопки навчання.
  • Великий робочий діапазон відстаней до конвеєрних стрічок 50-200 мм.
  • Висока частота перемикань 750 Гц для швидкостей стрічки до 2 м/с.
  • Компактний корпус: 15 мм х 42,7 мм х 30 мм.
Back To Top