skip to Main Content

Застосування електродвигунів WEG в агропромисловому комплексі

Електродвигуни WEG серії W22 в агропромисловому комплексі. СВ Альтера Львів.

Підвищена потреба в нових технологіях в агропромисловому комплексі, використання високоефективного та надійного обладнання впливають на продуктивність агропідприємств.

На підприємствах агропромислового комплексу все більш постає потреба в якісному обладнанні, яке розроблене для надійної роботи з частими пусками та зупинками. Постає потреба в високонадійних електродвигунах, які підтримують додаткове навантаження, накладене важкими умовами експлуатації. Саме електродвигуни WEG серії W22 найкраще підходять для роботи на підприємствах сільського господарства, де вимагаються високі показники крутного моменту.

Висока продуктивність з максимальним енергозбереженням – ось що лежить в основі електродвигунів WEG серії W22.

Електродвигуни WEG серії W22. СВ Альтера Львів.

Застосування електродвигунів W22 при проблемах з якістю електроенергії

Електродвигуни WEG серії W22 є найкращим варіантом для застосування на аграрних підприємствах , оскільки вони придатні для роботи при виникненні “гармонік в електричних системах”, тобто працюють в умовах, коли є проблеми з якістю електроенергії. До таких проблем можна віднести перепад напруги, коливання частоти та перенапругу. Електродвигуни WEG розроблені саме для вирішення подібних проблем, які можуть виникати на підприємствах аграрного сектору.

Двигуни W22 працюють в умовах небалансу напруги

Небаланс напруги в електромережі є проблемою для обладнання, тому виникає потреба в електродвигунах, які можуть ефективно працювати без втрати потужності. Електродвигуни серії W22 адаптовані для роботи в несбалансованих трьохфазних електромережах з величиною небалансу до 20%.

Електродвигуни WEG серії W22 – це двигуни, які споживають мінімально можливий обсяг електроенергії та забезпечують високий рівень продуктивності в безперервному режимі без незапланованих зупинок і з найвищим ККД.

Електродвигуни WEG, придатні для роботи у важких умовах експлуатації, також забезпечують кращу ізоляцію від високих температурах навколишнього середовища. Якісна ізоляція забезпечує довготривалий термін експлуатації електродвигунів.

Приклад застосування електродвигунів W22 в агропромисловості

Приклад застосування електродвигунів WEG серії W22 в агропромисловому комплексі. СВ Альтера Львів.

Дистриб’ютор зернопереробного обладнання, який використовував електродвигуни для приводів своїх сушарок, встановив електродвигуни WEG W22, придатні для режиму підвищеної експлуатації, і виявив, що ця серія більше відповідає їх потребам та приносить більше цінності у застосуванні. Рентабельність інвестицій була настільки виразною, що після змін протягом останніх 18 місяців вони продовжували модернізувати своє обладнання за допомогою продукції WEG.

Застосування електродвигунів WEG, гарантує власникам агропідприємств надійність, необхідну для роботи, без ризику незапланованого простою.

З питань придбання електродвигунів WEG звертайтесь в офіс компанії СВ Альтера-Львів.

Back To Top