skip to Main Content

Нові моноблочні світлодіодні індикатори Lovato electric

Моноблочні світлодіодні індикатори Lovato від СВ Альтера Львів.

Світлодіодні індикатори широко використовується в промисловості для індикаціі режимів роботи обладнання. Моноблочні світлодіодні індикатори Lovato electric серії Platinum випускаються в 6 кольорах.

Серія світлосигнальної світлодіодної арматури Platinum була розширена моделями з новими діапазонами напруги живлення:

  • 110 В постійного струму
  • 220 В постійного струму
  • 380 … 415 В змінного струму

Разом з уже доступними діапазонами напруг (12VAC / DC, 24VAC / DC, 48VAC / DC, 110 … 120VAC і 230VAC) розширились можливості застосування моноблочних LED індикаторів.

Моноблочні світлодіодні індикатори Lovato electric серії Platinum розраховані на термін експлуатації понад 30 000 годин та енергоспоживання ≤20мА.

Завдяки моноблочному виконанню немає необхідності використання додаткових компонентів. Компактний розмір корпусу діаметром 22 мм дозволяє легко та швидко монтувати індикатори на монтажну панель.

Моноблочні світлодіодні індикатори можуть використовуватися в важких експлуатаційних умовах при температурі навколишнього середовища від -25 до + 70 ° C, завдяки їх надійній конструкції та високому ступеню захисту (IEC / EN: IP66, IP67, IP69K для передньої частини корпусу та IP20 для задньої частини).

Виготовлені в Італії якісні моноблочні світлодіодні індикатори відповідають вимогам IP69K. Це означає, що вони що вони є пилонепроникними, жиростійкими і захищені від високотемпературних розпилювачів з високим тиском. Тип 4X гарантує водонепроникність для зовнішнього використання, з додатковою антикорозійною стійкістю.

Кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції Lovato Electric можна отримати у менеджерів нашої компанії.

Телефони: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222
e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua

Back To Top