skip to Main Content

Датчики машинного бачення Autonics серії VG (колірні)

Датчик машинного бачення Autonics серії VG (колірний)

Датчики машинного бачення Autonics серії VG (колірні) , які отримують зображення за допомогою вбудованих об’єктивів промислових камер, призначені для визначення наявності об’єкта, його розміру, форми, орієнтації тощо. Конструкція з вбудованою світлодіодною підсвіткою, камерою і об’єктивом забезпечує більш зручну настройку і управління пристроями в порівнянні з системами машинного бачення. У камері також реалізована функція кадрового фотозатвору, що забезпечує високу точність захоплення зображень, а датчики мають 12 основних функцій контролю для різних застосувань. Отримані зображення можна також зберігати безпосередньо на FTP-серверах, так що користувачі можуть керувати даними контролю і проводити їх аналіз окремо.

Основні характеристики:

  • Датчики машинного бачення з вбудованою світлодіодною підсвіткою
  • Метод кадрового фотозатвору забезпечує високу точність захоплення зображення з мінімальним ефектом розмиття, який виникає при зніманні рухомих об’єктів
  • Покращені оптичні характеристики завдяки технології блокування світлових перешкод
  • Щільно встановлена захисна насадка на об’єктив дозволяє використовувати ці датчики в умовах підвищеної запиленості або вібрації
  • Різні функції контролю: вирівнювання, яскравість, контрастність, площа, край, форма, довжина, кут, діаметр, підрахунок об’єктів, визначення кольору, область кольору, підрахунок кольорових об’єктів
  • Функція симулятору контролю
  • Налаштування до 32 роздільних робочих груп (64 точки контролю на одну робочу групу)
  • Збереження даних на FTP-серверах
  • Безкоштовне програмне забезпечення Vision Master: функція симулятору контролю, управління параметрами і робочими групами, відстеження результатів контролю, передача даних на FTP-сервер, підтримка різних мов і т.п.
  • Ступінь захисту IP67 (стандарт МЕК)

Датчики машинного бачення Autonics з вбудованою світлодіодною підсвіткою

Конструкція з вбудованою світлодіодною підсвіткою, камерою і об’єктивом забезпечує більш зручну настройку і управління пристроями в порівнянні з системами машинного бачення.

Датчики машинного бачення  VG з будованою світлодіодною підсвіткою

Метод кадрового фотозатвору дозволяє зменшити розмитість зображення, яка виникає при зйомці рухомих об’єктів

Метод кадрового фотозатвору дозволяє захоплювати зображення об’єктів, які швидко рухаються, з мінімальними спотвореннями і незначним ефектом розмитості зображення.

Метод кадрового фотозатвору

Можливість налаштування до 32 робочих груп

Датчик машинного бачення серії VG дає можливість зареєструвати до 32 різних робочих груп і задати 64 точки контролю на кожну робочу групу.

Налаштування до 32 робочих груп

Функція симулятору контролю

За допомогою функції симулятору користувачі можуть перевіряти і редагувати настройки програми або імітувати контроль на збережених зображеннях, навіть якщо датчик машинного бачення серії VG не підключений.

Симулятор контролю

Збереження даних на FTP-серверах

Дані зображення, захоплені датчиками серії VG, можуть бути передані і збережені на FTP-серверах. Залежно від конфігурації користувачі можуть вибрати різні дії, наприклад збереження всіх зображень, тільки передача зображень чи збереження тільки невдалих зображень. Завдяки цим функціям спрощуються процедури перегляду, управління і аналізу збережених даних.

Збереження даних на FTP-серверах

Доступні різні світлофільтри, що забезпечують більш точний контроль

Завдяки 4 різним колірним світлофільтрам і 5 різним поляризаційним світлофільтрам, датчики забезпечують високоякісний контроль в різних умовах. Світлофільтри легко замінюються і продаються окремо.

Різні колірні світлофільтри і поляризаційні світлофільтри

Для датчика зображення надається безкоштовне програмне забезпечення (Vision Master)

Програмне забезпечення Vision Master дозволяє користувачам безпосередньо встановлювати параметри, відстежувати дані контролю і багато іншого за допомогою простого у використанні, інтуїтивно зрозумілого графічного інтерфейсу

Програмне забезпечення Vision Master

Конфігурація системи машинного бачення Easy Vision з панельним ПК з кольоровим РК дисплеєм діагоналлю 10.1 дюйм серії APC

Промисловий панельний ПК Autonics APC-1011 (замовляється окремо) з кольоровим РК дисплеєм може бути підключений до датчиків машинного бачення серії VG при конфігуруванні систем машинного бачення. В панелі сенсорних дисплеїв вбудовані процесори, що дозволяють створювати прості конфігурації систем машинного бачення без додаткових ПК. Ці панелі також підтримують різні інтерфейси, включаючи HDMI, USB, VGA, Ethernet та інші.

Промисловий панельний ПК Autonics APC-1011

Ступінь захисту IP67 (стандарт МЕК)

Завдяки ступеню захисту IP67 забезпечується надійна та безпомилкова робота датчика у вологих і запилених приміщеннях.

Датчики машинного бачення  зі ступенем захисту IP67

Області застосування датчиків машинного бачення

Області застосування датчиків машинного бачення
Back To Top