skip to Main Content

Пружинне гальмо INTORQ BFK518

Німецька компанія INTORQ, яка спеціалізується на виробництві гальмівних систем, представляє електромагнітне пружинне гальмо нової серії BFK518. Міцний та простий в установці гальмівний пристрій з функцією аварійної зупинки для сервоприводів пропонує максимальний гальмівний момент, займає мінімум місця.

Пружинне гальмо INTORQ BFK518

Завдяки своєму високому та надійному моменту утримування, малим габаритам та високій стабільності температури пружинне гальмо підходить для широкого спектру застосувань: робототехніка, системи пакування, машинобудування, тощо. Ідеальне для серводвигунів.

Пружинне гальмо BFK518 підходить для всіх галузей промисловості, які потребують компактних, потужних, довговічних та стійких до температур безпеки гальм, які легко встановити.

Технічні характеристики INTORQ BFK518:

  • Гальмівний пристрій з функцією аварійної зупинки
  • Компактна конструкція з ротором і фланцем
  • Гальмівні моменти від 8 Нм до 33 Нм
  • Постійна напруга 24 В
  • Клас ізоляції F (155 ° C)
  • Температура навколишнього середовища до 120 ° C завдяки органічним, спеціальним фрикційним накладкам

Високий гальмівний момент

INTORQ BFK518

Надзвичайно високий гальмівний момент BFK518 – враховуючи його розмір – є результатом великого радіуса тертя ротора та малого повітряного зазору, який створюється у вузькому діапазоні допуску. Фланець, виготовлений у вигляді зігнутої деталі з листового металу, служить опорною конструкцією, яка щільно прилягає до ротора – це означає, що поверхня тертя використовується на 100%.

INTORQ також використовує процес термічного з’єднання. У цьому процесі фланець точно фіксується до цільового повітряного зазору. Параметри процесу з’єднання записуються датчиками та архівуються з іншими даними випробувань гальма. Це забезпечує максимальну надійність гальма.

Зручне кріплення та простий монтаж

 BFK518

На відміну від гальм з постійним магнітом, пружинні гальма не потребують будь-яких робіт з налаштування, що економить час і запобігає помилкам. Електромагнітне пружинне гальмо BFK518 від INTORQ також не вимагає осьового позиціонування, оскільки фрикційний диск призначений для автоматичного прийняття правильного положення. Місце установки гальма гнучке. Його можна швидко та зручно встановити на нерухомий або плаваючий підшипник двигуна.

Безпека під час відключення електроенергії

Пружинне гальмо BFK518

Пружинні гальма – це ненадійні гальма. Багатоступінчасті пружини стиснення створюють гальмівний момент у знеструмленому стані за рахунок блокування тертя. Навіть якщо живлення виходить з ладу, несправне гальмо забезпечує повну безпеку. Гальмо відпускається електромагнітно: котушка статора працює під напругою постійного струму. Отриманий магнітний потік працює проти сили пружини, щоб притягнути пластину арматури до статора.

Завдяки модульності та індивідуальному підходу, серії гальм INTORQ можуть запропонувати незліченну кількість варіантів гальм для широкого спектру застосувань – для конвеєрних систем, виготовлення інструментів та машинобудування. Гарантоване оптимальне рішення для будь-яких завдань.

Back To Top