skip to Main Content

Контролери Lenze с500 та с750 для Industry 4.0

З появою розумних машин постають більші виклики, більш високі вимоги до контролерів. Контролери Lenze с500 та с750 відповідають цим вимогам. Нове покоління контролерів компанії Lenze має більш розширені технічні можливості.

Контролери Lenze с500

З серією контролерів c500 перевірені технології контролю від Lenze тепер можуть використовуватися і в надзвичайно складних проектах. Завдяки цьому їх можна використовувати в рішеннях, для реалізації яких обов’язково потрібні були промислові ПК. Серія c500 забезпечує достатню обчислювальну потужність для складних завдань.

Зростаючі вимоги до машин та нові виклики в галузі цифрових послуг підвищують вимоги до блоків управління в системах автоматизації. Серцем серії c500 є потужний процесор Intel, який зараз доступний в компактних конструкціях. Це означає, що нова серія контролерів може легко йти в ногу зі швидко зростаючими вимогами до контролерів та застосовуватись для потреб Industry 4.0. Для OEM-виробників це розширює можливості, дозволяючи не використовувати промисловий ПК, що тягне за собою більше роботи з програмуванням та підключенням.

Переваги:
  • Висока обчислювальна потужність дозволяє вирішувати складні завдання управління
  • Не потребує технічного обслуговування
  • Міцна конструкція без акумулятора
  • Стійкість до високих температура навколишнього середовища до 60 ° C
  • Інженерні інструменти такі ж, як і для всіх інших продуктів Lenze, що дозволяє використовувати вже наявні на виробництві інструменти

Серія контролерів с500 може використовуватись, там де потрібен високий клас управління, наприклад, в поліграфії для друкарських машин або на збірних лініях з кількома роботами. Управління машинами може бути реалізоване на основі програмних модулів Lenze FAST.

Контролери Lenze с750

Серія контролерів c750 розмиває краї між програмованими логічними контролерами та промисловими ПК. Блок управління c750 об’єднує світи OT (Операційні технології) та ІТ (Інформаційні технології). Відкрита архітектура системи OpenSystem служить для поділу обчислювальної потужності на дві незалежні операційні системи. Linux в режимі реального часу відповідає за завдання управління, тоді як відкритий Windows 10 IoT Enterprise доступний для індивідуальних програмних додатків.

Переваги:
  • Програми на базі Windows можна виконувати безпосередньо у Open System та спілкуватися з ПЛК через безпечне з’єднання
  • Немає потреби в окремому промисловому ПК
Приклади застосування:
  • Оцінка систем зору, зчитувачів штрих-кодів, зчитувачів RFID та 2D / 3D-сканерів
  • Додатки для баз даних
  • Управління рецептами
  • Оцінка даних та попередня обробка даних для передачі у хмарні середовища

Обмін даними з хмарою також стає все більш актуальним. Lenze розробив шлюзи та хмарну платформу X4 для веб-сервісів, щоб машини на розумній фабриці могли бути інтегровані в хмару. Це дозволяє легко та безпечно підключити контролери Lenze с750 до веб-сервісів, щоб стежити за машинними даними та станами з будь-якого веб-пристрою.

Back To Top