skip to Main Content

Золота середина: 10,1-дюймова панель оператора ESA

Серія промислових веб-панелей ESA поповнилась новою 10,1-дюймовою версією. Нова промислова панель оператора ESA з розміром дисплею 10.1” ще більш універсальна та адаптивна до будь-якого робочого середовища.

Панелі оператора ESA, крім 7” та 15” моделей, тепер доступні в новому розмірі 10.1”. Потрібна більша поверхня дисплея, але не достатньо місця для найбільшої 15” моделі? Панель оператора ESA 10.1” – ідеальна золота середина. З веб-панелями ESA робота кожного оператора стає легшою та ефективнішою.

Панелі оператора ESA: цифрове майбутнє

Завдяки динамічній та взаємопов’язаній архітектурі, діапазон веб-панелей ESA втілює значення Інтернету речей. Цей пристрій, власне, дає можливість переглядати виробничі дані та будь-який інтерфейс, розроблений у HTML5 завдяки потужному вбудованому браузеру та справжньому плоскому дисплею, оснащеному ємнісною сенсорною технологією, доступний у 7 ”, 15” та тепер 10.1 ”варіантах .

Від класичного HMI веб-панель ESA переносить оператора від польового управління до цифрового, що робить його найкращим рішенням для Industry 4.0. Таким чином візуалізація не тільки простіша, але й оновлюється в режимі реального часу. В результаті потік даних всередині виробництва стає більш швидким і доступним.

На основі Quad-Core процесора ARM Cortex A9 панель оператора ESA також гарантуює максимальну відкритість, що дозволяє відображати будь-який тип веб-інтерфейсу.

Веб-панелі ESA оснащені двома портами USB, двома портами Ethernet, кардрідером SDHC і, додатково, послідовним портом та можливостями зв’язку Wi-Fi та 3G. Для максимальної адаптивності ці пристрої можуть бути встановлені або з кронштейні VESA, або всередині панелі.

Переваги панелей оператора ESA:

  • 7″, 15″ та 10,1″ плоский дисплей з сенсорним екраном.
  • Максимальна відкритість для відображення будь-якого веб-вмісту.
  • Чотириядерний процесор Cortex A9.
  • 2 порти USB.
  • Подвійний порт Ethernet.
  • Кардрідер SDHC.
  • Додатковий послідовний порт та можливість зв’язку Wi-Fi та 3G.
  • Може встановлюватися на кронштейні VESA або всередині панелі.
Back To Top