skip to Main Content

Вимикачі-роз’єднувачі та перемикачі серії GL

Серія вимикачів-роз’єднувачів та перемикачів GL від італійської компанії Lovato electric охоплює моделі з номінальним струмом від 160А до 630А. Вимикачі-роз’єднувачі та перемикачі серії GL доступні як окремо, так і у металевому корпусі. Мають широкий набір аксесуарів для зручного монтажу.

Вимикачі-роз’єднувачі (рубильники) та перемикачі серії GL використовуються для комутації навантажень категорії AC23A до 630A при 400В або 500А для більш високих напруг.

Вимикачі-роз’єднувачі

Вимикачі-роз’єднувачі серії GL відрізняються компактними розмірами.

Триполюсні роз’єднувачі-вимикачі мають такі розміри корпусу:

  • ширина 162 мм для моделей до 315А,
  • ширина 203 мм для моделей від 320А до 500А
  • ширина 231 мм для моделей 630А.

Можна створити чотириполюсну модель завдяки окремо доступному четвертому полюсу, який легко встановлюється з обох сторін вимикача за допомогою двох гвинтів, що входять до комплекту.

Вимикачі-роз’єднувачі можуть бути встановлені на DIN рейку за допомогою лише 4-х гвинтів. ДМоделі від 160A до 315A мають дві гумові прокладки для запобання ковзанню вимикачів-роз’єднувачів на DIN рейці.

Перемикачі

Перемикачі серії GL також мають компактні розміри:

  • ширина 185 мм для триполюсних моделей до 315А, 237 мм від 320А до 500А та 263 мм для 630А;
  • ширина 220 мм для чотириполюсних моделей до 315А, 281мм від 320А до 500А і 317мм для 630А.

Моделі перемикачів GLC поставляються заздалегідь зібраними у триполюсну та чотириполюсну конфігурації, а їх електричні характеристики роблять їх універсальними у застосування, незважаючи на компактний розмір. Монтуються на DIN рейку гвинтовим кріпленням.

Положення контакту живлення (відкрите / закрите) можна побачити через прозоре вікно на передній панелі самого пристрою (у всіх моделях серії GL).

Додаткові аксесуари

Вимикачі-роз’єднувачі та перемикачі серії GL також можуть оснащуватись ручками (доступні окремо) безпосереднього або в металевому корпусі. Всі варіанти моделей мають найвищі ступені захисту (IP66, IP69K та NEMA 4X).

Для зручного монтажу, поряд із зазначеними вище аксесуарами, також доступний ряд клем, допоміжних контактів, кришок клем та фазових бар’єрів. Клеми кріпляться гвинтами, тоді як для встановлення інших аксесуарів не потрібні інструменти. Все це гарантує зручний доступ до монтажної панелі.

Back To Top