skip to Main Content

Пристрій плавного пуску Christian P-4.0

пристрій плавного пуску Christian P-4.0

Електронний пристрій плавного пуску Christian P-4.0 від австрійської компанії TELE відрізняється багатофункціональністю та компактним розміром, що дозволяє зменшити кількість проводки, час і місце монтажу в електричних шафах на промислових підприємствах. Повний набір функцій (плавний пуск, реверсивний блок, трифазний контактор двигуна і реле теплового захисту) вбудований в корпус шириною 22,5 мм.

Метою плавного пуску є мінімізація високого пускового струму під час запуску трифазного двигуна з короткозамкненим ротором. Це захищає електропостачання та електричну установку від перевантаження. Завдяки інтегрованим функціям високого рівня та схемам захисту Christian P-4.0 вам не потрібно встановлювати класичний захист двигуна. Установка вимагає лише лінійних запобіжників для захисту проводів.

Розумна функція пристрою Christian P-4.0 – це плавний пуск, реверс і захист 3-фазних асинхронних двигунів. Перевантаження по струму виявляється, якщо перевищення встановленого струму триває довше 2 сек. Реверсування відбувається за допомогою реле перемикання . При цьому реле знеструмлюються. Це забезпечує тривалий термін служби.

Основні переваги пристрою плавного пуску Christian P-4.0 :

  • До 6 функцій в одному пристрої
  • Реверс за годинниковою стрілкою / проти годинникової стрілки
  • Плавний пуск
  • Плавна зупинка
  • Моніторинг струму або захист двигуна (додатково)
  • Потребує на 80% менше місця
  • Просте введення в експлуатацію та зручне користування
  • Захист від блокування
  • Витримує напругу до 1500 В
  • 4 світлодіоди для індикації стану
  • Кнопка перезавантаження(скидання) на передній панелі
  • Можливість підключення зовнішньої кнопки скидання
  • Гальванічне розділення між ланкою керування та ланцюгом живлення
  • Ширина корпусу 22,5 мм
  • Відповідає стандарту IEC / EN 60 947-4-2

Приклади застосування:

  • Управління захисними ролетами, розсувними воротами, гаражними дверима
  • Системи водопостачання
  • Сонячні електростанції

Управління захисними ролетами, розсувними воротами, гаражними дверима

Пристрій плавного пуску Christian P-4.0 запобігає механічним сильним навантаженням та значно знижується рівень шуму. Завдяки зменшеному механічному навантаженню збільшується термін експлуатації та зменшується технічне обслуговування. Вбудований реверсивний блок управління дозволяє надзвичайно легко керувати обома напрямками руху без блокувального ланцюга або зовнішніх компонентів.

Системи водопостачання

Насоси, які використовуються для відкачки забруднених рідин або води з великою кількістю сипучих частинок, як правило, втрачають ефективність після багатьох годин роботи. Виникає необхідність очищення колеса крильчатки, що буває надто складно або майже неможливо, оскільки сучасні насоси є закритими агрегатами. Пристрій плавного пуску Christian P-4.0 з функцією реверсу за годинниковою стрілкою / проти годинникової стрілки – це найкраще рішення. Запустіть насос на короткий період у зворотному напрямку і більшість забруднення крильчатки буде видалено автоматично через різний рух рідини. Основна вимога зворотного очищення полягає в тому, щоб була достатня кількість рідини в секції насоса, і неповинно бути зворотного клапана, що запобігає масовому потоку в зворотному напрямку. Додатковий байпас для очищення може бути вдалим рішенням.

Пристрій плавного пуску Christian P-4.0 регулює тиск води в трубі. У разі зупинки насоса зворотні клапани не закриються негайно через зворотний тиск води та уникнуть високого тиску. Плавний пуск/зупинка дозволяють зворотному клапану помірно швидко закриватися, що в свою чергу збільшує термін експлуатації клапанів.

Сонячні електростанції

Системи відстеження положення сонця протягом дня керують рухом сонячних панелей. Плавний рух сонячних панелей є важливим фактором для уникнення пошкоджень і відмов механічної конструкції. Пристрій плавного пуску Christian P-4.0 з двома входами та без контакторів потребує лише датчиків сонячного випромінювання, щоб відстежити сонце. Час прискорення, крутний момент і захист двигуна легко регулюються поворотними ручками на передній панелі пристрою. Плавний пуск/зупинка захищає приводні ремені від надмірного натягування. Також перевагою пристрою плавного пуску є його низьке енергоспоживання.

Отримати консультацію та купити пристрій плавного пуску Christian P-4.0 можете у менеджерів нашої компанії.

Телефонуйте за номерами телефонів: 

+380 (32) 297-66-90
+380 (67) 67-67-222  

або звертайтесь в офіс компанії СВ Альтера Львів.

Back To Top