skip to Main Content

Швидкий та компактний контролер MICRO PLC

контролер MICRO PLC

Контролер MICRO PLC – це швидкий та компактний програмований логічний контролер від компанії YASKAWA . Контролери серії PLC здатні вирішувати завдання побудови невеликих АСУ з кількістю точок введення / виведення до 160. Компактні контролери MICRO здатні легко інтегруватися в існуючі розподілені системи управління будь-якої складності, включаючи підключення до операторських панелей HMI і SCADA.

MICRO PLC — ідеальний для застосування в машинобудівній галузі.

Технічні характеристики:

  • 16 дискретних входів
  • 12 дискретних виходів
  • 2 аналогових входи
  • 4 лічильника
  • 2 виходи з ШІМ
  • Активний порт Ethernet
  • Робоча пам’ять до 128 кбайт
  • Можливість розширення до 160 каналів вводу / виводу
  • Програмування за допомогою декількох систем розробки від VIPA і Siemens
Переваги контролера MICRO PLC

Продуктивність і область застосування

ПЛК MICRO виконані на базі технології SPEED7, що забезпечує виконання логічних бітових операцій і операцій зі словами за 20 нс, а обчислення з плаваючою комою здійснюються за 120 нс.

Найвища продуктивність контролерів MICRO дозволяє їм легко справлятися із завданнями точного позиціонування і складними алгоритмами управління.

Компактна конструкція

ПЛК MICRO – найбільш компактний контролер на ринку промислової автоматизації.

Габаритні розміри процесорного модуля складають всього 71x72x88 мм, що істотно заощаджує монтажний простір і дозволяє використовувати ПЛК в складі компактних систем управління з жорсткими вимогами щодо установочних розмірів.

Високошвидкісна системна шина

Системна шина контролера MICRO має швидкість передачі 48 Мбіт/с і дозволяє забезпечити час відгуку модуля розширення на запит з боку процесорного модуля за час не більше 20 мкс.

Пам’ять

І завантажувальна, і робоча пам’ять є вбудованою і при цьому повністю реманентною. У разі необхідності обсяг робочої пам’яті може бути розширений за допомогою конфігураційних карт VSC (VIPA Set Card). Для резервного зберігання програм і даних можуть бути використані і звичайні карти пам’яті формату SD.

Швидкий монтаж сигнальних ланцюгів

Для підключення провідників сигнальних ланцюгів і ланцюгів живлення використовуються знімні клемні з’єднувачі з пружинними затискачами типу Push-in для монтажу без інструменту.

Обмін даними

Вбудований порт Ethernet (PG / OP, PRIFINET IO, Modbus TCP і ін.) є основним комунікаційним інтерфейсом контролера. Обмін в режимах PROFIBUS Slave, PtP і MPI реалізується за допомогою опціонального модуля розширення. На додаток до стандартних протоколів Ethernet, таким як Modbus TCP або S7-комунікації, ПЛК Micro також підтримує роботу в мережах PROFINET IO. При цьому в режимі контролера PROFINET IO до нього може бути підключено до 8 периферійних пристроїв, а в режимі інтелектуального пристрою I-Device він здатний надати в розпорядження контролера мережі до 768 байт вхідних і вихідних даних.

Комунікаційні можливості MICRO PLC

Функціональні можливості

Процесорний модуль має 16 вбудованих дискретних входів, 12 дискретних виходів і 2 аналогових входи.

При цьому дискретні входи підтримують функцію формування апаратного переривання по зміні стану вхідного сигналу. Крім того, вони можуть бути організовані в 4 швидкісних лічильника, здатних здійснювати вимірювання частоти імпульсного сигналу або підрахунок кількості імпульсів. І нарешті, два дискретних виходи можуть використовуватися для генерації імпульсних сигналів управління з ШІМ або імпульсної послідовності Pulse Train.

Веб-сервер

Контролер MICRO PLC має вбудований веб-сервер з підтримкою проектів візуалізації WebVisu, створення яких здійснюється за допомогою системи розробки SPEED7 Studio. Як пристрій відображення в цьому випадку можуть бути застосовані панелі оператора VIPA Controls cерии Cloud.

Програмування

Програмування ПЛК MICRO здійснюється за допомогою безкоштовної ліцензії Lite Системи розробки VIPA SPEED7 Studio, а також з використанням пакетів STEP®7 і TIA Portal компанії Siemens. Для підключення до інструментального комп’ютера використовується порт Ethernet PG / OP.

Отримати консультацію та купити контролер MICRO PLC можете у менеджерів нашої компанії.

Телефонуйте за номерами телефонів: 

+380 (32) 297-66-90
+380 (67) 67-67-222  

або звертайтесь в офіс компанії СВ Альтера Львів.

Back To Top