Skip to content

Готові пристрої АВР ATyS t та ATyS g (від 125 А до 3200 А)

ATyS t і ATyS g — це повністю готові пристрої автоматичного вводу резерву (АВР) від компанії Socomec. В автоматичному режимі ці пристрої АВР забезпечують моніторинг і перемикання між двома джерелами живлення під навантаженням відповідно до параметрів, що задаються за допомогою двох потенціометрів і чотирьох DIP-перемикачів. Вони призначені для використання в низьковольтних системах електроживлення, де допускається короткочасне переривання живлення споживача під час перемикання.

Перевага: швидке введення в експлуатацію

ATyS t і ATyS g забезпечують реальну економію часу при введенні в експлуатацію (процес займає від 2 до 3 хвилин). Завдяки конструкції, що дозволяє вводити їх в експлуатацію за допомогою всього двох потенціометрів (4 на ATyS g) і чотирьох DIP-перемикачів, для налаштування параметрів потрібно лише викрутка. Для ще більшого спрощення вони також пропонують функцію автоматичної конфігурації, яка дозволяє автоматично регулювати номінальну напругу і частоту.

ATyS t: готовий пристрій автоматичного включення резервного живлення (АВР) для схеми “мережа-мережа”

ATyS t

Пристрій АВР ATyS t здійснює автоматичне перемикання на резервну лінію живлення при відключенні основного джерела живлення або зниженні якості електроенергії на основному джерелі (виходу напруги і / або частоти за встановлені межі).

Налаштування параметрів здійснюється за допомогою потенціометрів і мікроперемикачів на панелі управління. При необхідності пристрій можна перевести в режим ручного управління (за допомогою рукоятки в комплекті) або заблокувати (навісний замок в комплект не входить).

Основні характеристики

Номінальний струм …………………………………….. 160-3200 А

Номінальна напруга:

– без перерахунку ном. струму …. 415-500 В АС / 220 В DC

– з перерахунком ном. струму …………. 690 В АС / 440 В DC

Напруга живлення ………………………… 230 В АС (± 20%)

Кількість полюсів ……………………………………… 3 або 4

ATyS g: готовий пристрій автоматичного включення резервного живлення (АВР) для схеми “мережа-генератор”

ATyS g

При відключенні (або виході напруги і / або частоти за встановлені межі) основного джерела живлення пристрій АВР ATyS g подає команду на запуск резервного генератора і після виходу генератора на номінальний режим робить автоматичне перемикання на резервне джерело живлення. Після відновлення основної мережі робить автоматичне перемикання на основну мережу і зупинку генератора. Може працювати в схемі «мережа-мережа» без подачі сигналу на пуск генератора. Команда на пуск генератора здійснюється сухим контактом.

Налаштування параметрів здійснюється за допомогою потенціометрів і мікроперемикачів на панелі управління.

При необхідності пристрій можна перевести в режим ручного управління (за допомогою рукоятки в комплекті) або заблокувати (навісний замок в комплект не входить).

Віддалений моніторинг ATyS g можливий за допомогою додаткового модуля зв’язку RS485.

Додатковий модуль зв’язку RS485 може бути встановлений у верхній частині контролера AtyS g. Це дозволяє дистанційно контролювати доступні джерела живлення та їх параметри, таймери, а також проводити випробування генератора. Швидкість зв’язку до 38400 бод.

Основні характеристики

Номінальний струм …………………………………….. 160-3200 А

Номінальна напруга:

– без перерахунку ном. струму …. 415-500 В АС / 220 В DC

– з перерахунком ном. струму …………. 690 В АС / 440 В DC

Напруга живлення ………………………… 230 В АС (± 20%)

Кількість полюсів ……………………………………… 3 або 4

Купити пристрої АВР ATyS t і ATyS g та отримати кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції Socomec можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top