skip to Main Content

Новий легкий та універсальний електродвигун WEG W12

Електродвигун WEG W12

Компанія WEG , що входить в четвірку найбільших в світі виробників електродвигунів, запускає у виробництво нову серію електричних двигунів W12 для промислового використання. Новий електродвигун WEG W12 має найменшу вагу серед електричних двигунів, що значно розширює можливості його застосування.

Переваги:

  • Найлегші електродвигуни
  • Прості в установці з технологією Snap fit
  • Відповідають класу енергоефективності преміум IE3

Новий електричний двигун W12 від WEG — це надзвичайно універсальне обладнання зі змінними ніжками, корпусами, які відповідають IEC 56, 63 та 71 та з’єднувальною коробкою, яка може бути встановлена як збоку так і зверху. Електродвигун W12 оснащені системою швидкого припасування ніжок в корпусі (технологія Snap fit), без використання кріпильних гвинтів, а також можливі різні варіанти фланців C-90, C-105 та FF115 з полімеру та C-80 з алюмінію, вбудованих в корпус двигуна.

Завдяки фланцям, ніжкам, коробкам та кришкам клемних коробок з високоміцних полімерів та алюмінію, без механічної обробки, вага двигуна значно зменшилась. Це в свою чергу зробило використання двигуна ще більш універсальним.

Новий двигун має ступінь захисту IP55, є водонепроникним і пилонепроникним, що дозволяє використовувати його в найрізноманітніших середовищах. Електродвигун WEG W12 може бути в 2, 4 та 6 полюсному виконанні, трифазним або однофазним, з потужністю від 0,09 до 0,55 кВт, з класом енергоефективності IE3.

Електродвигун W12 – універсальне та ефективне рішення з гарантією та надійністю від WEG.

Купити електродвигуни WEG та отримати кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції WEG можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top