skip to Main Content

Компактний інверторний привід GA500

Інверторний привід GA500

Легкість програмування, швидкий запуск та оптимальна ефективність використання — особливості, які демонструє компактний інверторний привід GA500 від компанії YASKAWA.

GA500 – нове покоління інверторних приводів змінного струму, яке ідеально підходить для промислових застосувань завдяки простоті використання, легкому налаштуванню 800 параметрів, широкому діапазону функцій і швидкому введенню в експлуатацію.

Мікропривід змінного струму GA500 забезпечує прецизійне управління двигунами з постійними магнітами, асинхронними або реактивними синхронними двигунами, забезпечуючи гнучкість, необхідну для різних застосувань. За допомогою нового векторного режиму EZ привід GA500 може управляти роботою всіх цих типів двигунів без виконання комплексного налаштування.

Інвертори GA500

ПЕРЕВАГИ

  • Легке налаштування
  • Простота використання
  • Широкий діапазон функцій
  • Швидке введення в експлуатацію
  • Економія простору

GA500 розроблений так, щоб легко справлятися практично з будь-яким завданням:

  • Один привід для регулювання асинхронних двигунів, двигунів з ротором на постійних магнітах або синхронних реактивних двигунів
  • Вбудовані ЕМС фільтр і гальмівний блок економлять простір в шафі
  • Просте введення параметрів двигуна без необхідності автоматичного налаштування спрощує запуск з підключеним навантаженням
  • Зручне введення в експлуатацію за допомогою програмування з ПК або смартфона без основного живлення
Переваги GA500

Програмування без живлення

GA500 можна запрограмувати без мережевого джерела живлення, навіть в коробці. Просто підключіть привід до USB-порту комп’ютера або пристрою з USB OTG, почніть програмувати і насолоджуйтеся простотою введення в експлуатацію.

Програмування GA500 без живлення

Мережева інтеграція без зусиль

Вбудований вхід +24 В постійного струму

При подачі живлення на інверторний привід GA500 через вбудований вхід 24 В постійного струму мережеві з’єднання можуть підтримуватися навіть при відключеному живленні від електромережі, що робить можливим безперервний моніторинг і прискорює запуск при відновленні живлення.

Економічно ефективна мережева інтеграція

При використанні всього однієї опціональної плати fieldbus стає доступно до п’яти приводів GA500, що забезпечує економічно ефективне рішення, яке зменшує обсяг робіт з прокладання проводів.

Мережева інтеграція GA500 без зусиль

Проста інтеграція в мережу

  • Підтримує всі основні мережі і схеми підключення

Економія завдяки вбудованим протоколам

  • Протокол RS-485 MEMOBUS / Modbus
  • Швидкості передачі даних 115,2 кбіт

Купити інверторний привід GA500 та отримати кваліфіковану технічну консультацію щодо всієї лінійки продукції YASKAWA можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

НАГАДУЄМО: GA500 входить до акційного комплекту від компанії YASKAWA! Встигніть скористатись вигідною пропозицією!

Back To Top