skip to Main Content

Сервоприводи Sigma-7: високопродуктивні та надійні

Сервоприводи Sigma-7

Завдяки розумній конструкції системи сервоприводи Sigma-7 від YASKAWA забезпечують швидке введення в експлуатацію, високу продуктивність та максимальну надійність. Сервоприводи Sigma-7 легкі у введенні в експлуатацію та прості у використанні. Складні функції, такі як приглушення вібрації та компенсація впливів тертя, усунення резонансних частот та пульсацій, зменшують навантаження на деталі машини та гарантують надійність та ефективність експлуатації.

Переваги

  • Висока стійкість до електромагнітних завад
  • Економія витрат за рахунок високого ККД, немає необхідності в установці додаткових охолоджуючих елементів
  • Висока ефективність – дуже низьке виділення тепла
  • Найвища точність завдяки 24-бітним (16777216 імп / об) абсолютним та інкрементальним енкодерам
  • Економія простору за рахунок можливості “книжкового” стилю для монтажу “пліч-о-пліч”

Технічні характеристики

  • Діапазон потужностей від 50 Вт до 15000 Вт (крутний момент від 0,159 до 95,4 Нм)
  • Гранично допустима перевантажувальна здатність до 350% від номінального моменту
  • Можливість використання трифазного і однофазного живлення (до 1500 Вт)
  • Діапазон регулювання швидкості 1: 5000. Номінальний крутний момент при нижній межі діапазону регулювання не призводить до зупинки серводвигуна
  • Підтримка крутного моменту з точністю 0,1%
  • Діапазон робочих температур від -5 ° C до 55 ° C
Сервоприводи Sigma-7: 200 В і 400 В

ОСОБЛИВОСТІ Sigma-7

Економія часу

Кожен сервопривід Sigma-7 оснащений функцією Tuning-less Function, яка активується при першому запуску. Ця функція дозволяє приводу визначати інерцію навантаження і автоматично регулювати коефіцієнти посилення сервоприводу при частоті оновлення контуру положення (62,5 мікросекунди). Автоналаштування приводу дозволяє зменшити час перехідного процесу (settling time) до 4 мс (в функції без настройки час перехідного процесу досягає 40 мс);

Приглушення вібрацій

Функція приглушення вібрацій (Vibration Suppression) усуває вібрації системи. При використанні цієї функції сервопривід виявляє вібрації в механізмі. Завдяки високій точності контуру управління і зворотному зв’язку за положенням привід компенсує вібрації, що значно знижує навантаження на деталі машини і підвищує точність позиціонування при більш високій швидкості.

Компенсації тертя, усунення резонансних частот і пульсацій

Сервоприводи Sigma-7 мають вбудовані алгоритми компенсації тертя, усунення резонансних частот і пульсацій. Функція компенсації тертя (Friction Compensation) фактично усуває вплив нелінійних ефектів тертя, роблячи рух плавним. Компенсація пульсацій швидкості (Speed Ripple Compensation) усуває коливання, викликані зубчастим зачепленням між механічною передачею та виконавчим механізмом, а також іншими впливами на систему.

Клас безпеки

Клас безпеки системи управління (SIL) IEC 61508 SIL3, IEC 62061 SIL3.

Продумана конструкція

Одну модель сервоприводу Sigma-7 можна використовувати з різними типами серводвигунів: лінійним (Linear), роторним (Rotary) і прямим приводом (Direct Drive). Продумана конструкція системи сервоприводу забезпечує високу енергоефективність і надійність.

Типи серводвигунів

Вбудовані інтерфейси

Сервоприводи Sigma-7 ідеально інтегруються в існуючі системи автоматизації завдяки вбудованим інтерфейсам, таким як EtherCat, PROFINET або власній високопродуктивній шині руху YASKAWA Mechatrolink III.

Інтерфейси з'єднання сервоприводів Sigma-7

Купити сервоприводи Sigma-7 та отримати кваліфіковану технічну консультацію щодо всієї лінійки продукції YASKAWA можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top