Skip to content

Демонстраційний проект диспетчерського керування підстанцією на базі SCADA zenon (безкоштовно!)

Для клієнтів, профіль діяльності яких пов’язаний з автоматизацією в енергетиці, пропонуємо скористатися можливістю отримати готовий демонстраційний проект диспетчерського керування підстанцією на базі SCADA zenon.

Спеціалісти компанії COPA-DATA розробили проектне рішення, яке дає змогу швидко перевірити наявний в SCADA zenon енергетичний функціонал та, ще до придбання ліцензії, пересвідчитись про можливість використання даного програмного продукту у себе на об’єкті. Демонстраційний проект включає:

  • візуалізацію однолінійної діаграми підстанції 110/35 kV
  • командне керування перемикачами та роз’єднувачами силових комірок
  • моніторинг фідерів
  • Тренди, Звіти
  • журнали Тривог та Подій
  • систему адміністрування користувачів
  • діагностику обладнання

Топологічну структуру проекту реалізовано на базі апаратних засобів SEL: реле захисту і автоматики SEL-751, промисловий комп’ютер SEL-3355, сервер точного часу SEL-2488, керований комутатор SEL-2730M, модуль вводу/виводу SEL-2240 Axion, SEL-2505, волоконно-оптичні перетворювачі SEL-2812, шлюз SEL-3620.

Комунікація відбувається по протоколам IEC 61850 та SNMP.

Інтеграторам даний проект може слугувати на 50% готовою базою для розробки своїх реальних проектів. Фактично потрібно лише адаптувати екранні елементи під існуючу схему та переприсвоїти адресацію змінним відповідно до наявних апаратних засобів.

Навіть якщо раніше Ви не мали досвіду роботи зі SCADA zenon, для перегляду проекту Вам не знадобиться спеціальна технічна підготовка. Достатньо встановити систему та імпортувати проект.

В разі зацікавленості даною пропозицією прохання надіслати запит golinko@sv-altera.com.

Детальніше про SCADA zenon: https://www.copa-data.com.ua/

Back To Top