skip to Main Content

Нові цифрові твердотільні реле NRG з інтерфейсом зв’язку EtherNet / IP

Твердотільні реле NRG

Нові цифрові компактні багатофункціональні твердотільні реле NRG з моніторингом у режимі реального часу дозволяють скоротити дорогі незаплановані простої.

Carlo Gavazzi Automation, міжнародна компанія, що займається розробкою, виробництвом та продажем електронного обладнання, представляє нову модель серії твердотільних реле NRG з комунікаційним інтерфейсом EtherNet / IP.

Цифрова трансформація

Цифрова трансформація стає реальністю в кожному секторі промисловості. Все більше підприємств звертаються до передових технологій, щоб забезпечити свою конкурентоспроможність та розвиток. В основі всього цього лежить принцип досягнення максимальної ефективності роботи та економії витрат.

NRG – це твердотільна релейна платформа, яка ідеально відповідає новим потребам сучасної промислової автоматизації.

Комутація, моніторинг у реальному часі та обмін даними з контролером можливі через інтерфейс зв’язку, доданий до твердотільного реле. Цей інтерфейс забезпечує моніторинг у режимі реального часу, що має вирішальне значення для прогнозування відмов, зменшення незапланованих зупинок (превентивне технічне обслуговування) та покращення експлуатаційної ефективності.

Твердотільні реле NRG з інтерфейсом зв’язку EtherNet / IP

Інтерфейс між твердотільними реле NRG і контролером машини можливий через Modbus, PROFINET, а тепер також через EtherNet / IP.

Твердотільні реле NRG застосовуються в процесах нагрівання, де точний контроль температури має вирішальне значення для гарантії якості кінцевого продукту та можливих зупинок обладнання.

Області застосування:

  • виробництво пластмас,
  • пакувальні установки,
  • виробництво напівпровідників,
  • машини для загартування скла

Основні технічні особливості

  • Скорочення дороговартісних незаплановані простоїв
  • Інтерфейс EtherNet / IPTM (відповідає ODVA), PROFINET (сертифікований PI) або Modbus RTU
  • До 32 твердотільних реле NRG в 1 ланцюзі шини NRG
  • Ланцюг шини NRG займає 1 адаптер (EtherNet / IPTM), 1 вузол (PROFINET) або 1 адресу Modbus
  • Діапазон: до 660 В АС, 90 А АС

Купити твердотільні реле NRG та отримати кваліфіковану технічну консультацію щодо всієї лінійки продукції Carlo Gavazzi можна у менеджерів СВ Альтера Львів в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top