skip to Main Content

Програмна платформа Movicon: нова версія 11.6

Movicon 11.6 від Progea – нова версія стандартної програмної платформи для створення систем візуалізації і управління процесом в усіх областях промислової автоматизації. Італійська компанія Progea – один зі світових лідерів з виробництва програмного забезпечення для автоматизації. Movicon 11.6 може працювати як на промислових терміналах і мобільних пристроях що підтримують WinCE, так і на персональних комп’ютерах з використанням технології резервування. Без проблем з’єднується з усіма типами ПЛК та промисловими мережами.

Movicon 11 – потужне та гнучке програмне забезпечення SCADA / HMI, засноване на класичній, надійній, простій та ефективній технології. Movicon 11 – це ідеальне та надійне рішення для компаній, яким потрібно розробляти та підтримувати програмні додатки для нагляду, контролю та збору даних з інтерфейсами оператора, які можна використовувати для доступу до даних за допомогою віддалених або мобільних систем. Завдяки використанню безлічі інноваційних технологій в промислових системах диспетчерського управління Movicon – це максимально ефективний, відкритий, розширюваний інструмент. Заснований на XML технології, він включає в себе функції дозволяють проектувати відкриті і надійні додатки, здійснювати статистичний аналіз процесу і інтегрувати його в стандартні бази даних.

Нова версія Movicon 11.6 – повна, надійна та масштабована від Win10 до WinCE. Масштабована архітектура Movicon 11.6 є ідеальним рішенням SCADA / HMI для всіх типів програм промислової автоматизації.

Переваги програмної платформи Movicon 11

  • Масштабованість. Movicon 11 пропонує один унікальний редактор від Windows 10 (Win32 / 64) до Windows CE. Компаніям потрібно встановити лише це одне програмне забезпечення для будь-якої мікропрограми для терміналів HMI або будь-якого середнього або великого додатку для нагляду за підприємством.
  • Відкритість. Movicon 11 повністю заснований на XML. Платформа відкрита для інтеграції та налаштування з додатками Windows. Проекти можна згрупувати за ієрархічними структурами, розподіляти та спільно використовувати.
  • Потужний і gростий редактор. Movicon 11 пропонує просте інтуїтивно зрозуміле середовище конфігурації, яке включає всі функції, необхідні для створення проектів без особливих зусиль, за малою затратою часу. Для збагачення та спрощення конфігурацій проекту включено велику різноманітність функцій та готових до використання об’єктів та ресурсів.
  • Драйвери, OPC UA та DA. Movicon 11 має повну та власну бібліотеку драйверів вводу-виводу для всіх типів пристроїв та ПЛК, доступних сьогодні для забезпечення максимального зв’язку. Також Movicon 11 пропонує повне підключення за допомогою OPC UA та DA як Клієнта і як Сервера.
  • Оптимальна робота. Movicon 11 забезпечує оптимальну роботу вбудованих ПК на основі переглянутої концепції технології, що базується на винятках, та вдосконаленого управління даними в режимі реального часу. Функції реєстрації даних пропонують відкриті, ефективні та надійні рішення.
  • Запис даних в базу даних. Дані процесу можна зберігати в будь-якій реляційній базі даних (БД) за допомогою реєстраторів даних і зашифровувати. Дані прозоро записуються за допомогою технології ODBC, що дозволяє вашому проекту бути незалежним від бази даних.
  • Потужне управління сигналізацією. Movicon 11 пропонує потужне та повністю налаштоване управління сигналізацією, яке підтримує стандарт ISA S-18. Сигнали зберігаються в базі даних для подальшого хронологічного або статичного аналізу. Диспетчер тривоги надсилає повідомлення персоналу за допомогою SMS, електронної пошти, голосового модему, перетворення тексту в мовлення або режиму PUSH (наприклад, Telegram).
  • Звіти, тенденції та аналіз даних. Movicon 11 пропонує потужні засоби аналізу та звітування, які можна використовувати всюди, де ви вирішите записати свої історичні дані. Тренди, діаграми, таблиці, аналіз даних та вбудований потужний дизайнер звітів також включені, щоб запропонувати складні рішення для аналізу як локально, так і в Інтернеті. Аналіз даних повністю інтегрований без необхідності додаткових інструментів і дозволяє отримати доступ до будь-якої БД, вилучення даних та представлення діаграм та таблиць. Конструктор звітів дозволяє створювати звіти та керувати ними локально.
  • Максимальний рівень захисту. Movicon 11 інтегрує різні варіанти управління безпекою на найвищому рівні. Управління користувачами забезпечує процес автентифікації для доступу та перевірки будь-якої з функцій проекту. Дані можна записати в захищену БД і зашифрувати. Стандарт CFR21, частина 11, підтримується для створення проектів, які відповідають найсуворішим нормам. Повністю автоматичне управління резервуванням дозволяє використовувати системи в критично важливих додатках.

Надійність, простота та продуктивність Movicon 11.6

Movicon 11.6 — програмна платформа, заснована на традиційній та усталеній технології, не має собі рівних по надійності, простоті та продуктивності

Векторна графіка

Movicon 11.6 пропонує механізм векторної графіки на основі масштабованої векторної графіки (SVG). Графіка не залежить від роздільної здатності екрана та підтримує мультитач. Підтримуються BMP, GIF, JPG, WMF, EMF та мультимедіа.

Програмна платформа Movicon 11.6

Підключення веб-клієнта по HTML5

Movicon 11.6 пропонує технологію веб-клієнта HTML5 для доступу до ваших систем автоматизації з будь-якого місця, де ви використовуєте браузери, смартфони та планшети.

web-client Movicon

Продуктивність

Movicon 11 – ідеальне рішення для систем, що потребують вбудованого обладнання та продуктивності. Швидке спілкування та управління даними в режимі реального часу з покращеною графікою забезпечують продуктивність навіть із менш продуктивним обладнанням, як того вимагають вбудовані системи та Windows CE.

Швидке спілкування та управління даними в режимі реального часу з покращеною графікою

Movicon 11 сумісний з Windows 10

Movicon 11 підтримується в операційних системах Windows 10 (всі версії) і повністю підтримується в Windows 10 Current Branch (CB) і Current Branch for Business.

Progea Movicon Windows

Купити Movicon 11.6 та отримати кваліфіковану технічну консультацію щодо продукції Progea можна у менеджерів СВ Альтера Львів в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top