skip to Main Content

Комплекти корпусів з кнопками серії Platinum

Завдяки різноманітності наявних конфігурацій, нові комплекти корпусів з кнопками серії Platinum від італійської компанії Lovato Electric можуть задовольнити найскладніші та найрізноманітніші потреби в застосуванні. Кожний комплект складається з об’єднання кнопок, корпусів та контактів у загальній та компактній конструкції.

Кнопки

Широкий вибір компонентів: змивні кнопки, грибовидні кнопки, перемикачі та кнопки з підсвічуванням. В комплекті поставляються вже встановленими на кришці і закріплені різьбовою кільцевою гайкою. Доступний широкий вибір кольорів та символів.

Корпуси

Комплект серії Platinum

Корпуси виконані з поліпропілену доступні з жовтою або сірою кришкою змінних розмірів , з одним, двома або трьома отворами. Завдяки готовим отворам під кабель підключення електропроводки просте та швидке.

Контакти

Можлива кількість контактів: до трьох на кнопку. У випадку кнопок з підсвічуванням можна встановити один світлодіодний елемент та два контакти. Всі контакти вже закріплені в основі корпусу, щоб гарантувати швидке та безпечне підключення, а також простоту дій у разі заміни або ремонту.

Збірні комплекти

На додаток до вже зібраних моделей, присутніх в каталозі, можна створити власні комплекти, обравши відповідні елементи:

  • кнопки подвійні та потрійні
  • кнопки з підсвічуванням
  • кнопки грибовидні з підсвічуванням
  • світлодіодні моноблочні індикатори
  • перемикачі з ручкою
  • моноблочні потенціометри
  • моноблочні зумери
  • інтерфейси зв’язку
Широкий вибір кнопок

На корпус, який може мати максимум 6 отворів, можна нанести лазерне гравіювання, що позначатиме тип кнопки, або власний логотип. Кнопки можна персоналізувати за допомогою тексту та піктограм.

Персоналізовані комплекти

Застосування

Всі комплекти корпусів з кнопками розроблені для використання навіть в особливо агресивних умовах. З найвищим ступенем захисту IP66, IP67 та IP69K, вони гарантують цілісність корпусу під впливом пари, інтенсивних струменів води та бруду. Це робить комплекти серії Platinum від Lovato Electric ідеальними для встановлення на машинах, що піддаються циклам миття.

Застосування комплектів корпусів з кнопками

Нові комплекти відповідають наступним стандартам: IEC / EN 60947-1, IEC / EN 60947-5-1, UL508A, CSA C22.2 n ° 14.

Купити кнопки або комплекти корпусів з кнопками Lovato Electric та тримати кваліфіковану технічну підтримку можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top