skip to Main Content

Цифрові твердотільні реле NRG з фазовим кутом та плавним перемиканням пуску

NRG з фазовим кутом та плавним перемиканням пуску

Carlo Gavazzi Automation, італійська компанія, яка займається розробкою, виробництвом та продажем електронного обладнання, розширила лінійку цифрових твердотільних реле NRG новою моделлю з фазовим кутом та плавним перемиканням пуску.

Цифрові твердотільні реле NRG відповдають вимогам цифрової революції в промисловій автоматизації завдяки наявності функцій моніторингу та діагностики , з можливістю зв’язку через комунікаційні інтерфейси Modbus RTU, а також протоколи Ethernet: PROFINET та EtherNet / IP ™ (модель цифрових твердотільних реле NRG з інтерфейсом зв’язку EtherNet / IP).

Нова модель твердотільних реле NRG розширює можливості перемикання системи NRG за рахунок додавання фазового кута та перемикання плавного пуску. Ці режими перемикання в основному орієнтовані на програми, що використовують короткохвильові інфрачервоні обігрівачі, які широко використовуються в промисловості. Фазовий кут використовується для досягнення більш тонкої роздільної здатності потужності для конкретних застосувань, а функція плавного пуску обмежує пусковий струм при запуску, що може скоротити термін експлуатації нагрівача.

Цифрові твердотільні реле NRG набувають ще більш широкого кола застосувань завдяки новій моделі, особливо для процесів нагрівання, де точний контроль температури має вирішальне значення, і де незаплановані зупинки обладнання можуть призвести до значних витрат. Типовим областями застосуванням є машини для лиття пластмас, пакувальні установки, виробництво напівпровідників, машини для загартування скла.

Основні технічні характеристики:

  • Інтерфейс EtherNet / IPTM (відповідає ODVA), PROFINET (сертифікований PI) або Modbus RTU
  • До 32 твердотільних реле NRG в 1 ланцюзі шини NRG
  • Ланцюг шини NRG займає 1 адаптер (EtherNet / IPTM), 1 вузол (PROFINET) або 1 адресу Modbus
  • Діапазон: до 660 В АС, 90 А АС
  • Вибір режимів перемикання: Ввімкнено / Вимкнено, Пакетний режим, Розширений повний цикл, Розподілений повний цикл, Фазовий кут та Плавний пуск
  • Прогнозне виявлення несправностей із зазначенням відхилення навантаження
  • Показники: струм, напруга, потужність, споживання енергії кВт/год, навантаження та години роботи SSR
  • Виявлення несправностей: втрата мережі, втрата навантаження, коротке замикання SSR, перегрівання SSR, напруга / струм / частота поза діапазоном

Купити нові твердотільні реле NRG та отримати кваліфіковану технічну консультацію щодо всієї лінійки продукції Carlo Gavazzi можна у менеджерів СВ Альтера Львів в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top