skip to Main Content

Панель оператора HMI30: широкий вибір дисплеїв та інтерфейсів

Панель оператора HMI30 від компанії ASEM заснована на процесорі ARM Cortex A8 (i.MX535) 1 ГГц має великий вибір дисплеїв та інтерфейсів.

Італійська компанія ASEM виробляє широкий спектр промислових ПК та панелей операторів, забезпечує гнучкі та надійні рішення для ринку промислової автоматизації. Повне освоєння апаратних і програмних технологій робить ASEM ідеальним довгостроковим партнером для машинобудівників і системних інтеграторів, що дозволяють ASEM забезпечувати максимальну гнучкість і при розробці індивідуальних продуктів і систем, заснованих на конкретних потребах клієнтів.

Області застосування ASEM HMI30

Панель оператора HMI30 постачається з операційною системою Windows Embedded Compact 7 Pro та інтегрує численні та вдосконалені функціональні можливості програмного забезпечення для візуалізації Premium HMI (базова або розширена версія) та програмного забезпечення для віддаленої допомоги UBIQUITY. Також включений ASEM System Manager, програмний пакет для управління панеллю.

ASEM HMI30

Серія панелей оператора HMI30 доступна з 16-мільйонним кольоровим TFT-дисплеєм зі світлодіодним підсвічуванням від 5,7 “до 15,6” у форматі 4: 3 та широким діапазоном співвідношення сторін, з алюмінієвими або алюмінієвими TrueFlat фронтальними панелями з 4 або 5 дротовими резистивними сенсорними екранами.

Всі моделі з широкоформатним РК-дисплеєм також доступні з алюмінієвою та скляною ємнісною фронтальною панеллю TrueFlat із проекційним ємнісним сенсорним екраном. Материнська плата “все в одному” забезпечує один порт Ethernet 10/100 Мбіт / с, один порт Ethernet 100 Мбіт / с, два порти USB 2.0, один послідовний інтерфейс RS232 / 422/485 із заднім доступом, 1 ГБ оперативної пам’яті DDR3, 256 МБ Nand-Flash для операційної системи і час роботи, 4 Гб псевдо-SLC-пам’яті eMMC для збереження та управління даними проектів HMI та знімного слота пам’яті SDHC.

Системи HMI30 мають вхід джерела живлення 24 В постійного струму та додатково вбудований MicroUPS на основі суперконденсаторів.

Основні технічні особливості:

  • Програмне забезпечення для візуалізації Premium HMI
  • Програмне забезпечення для віддаленої допомоги UBIQUITY, що забезпечує дистанційний доступ до системи
  • MicroUPS (додатково)
  • Процесор ARM Cortex A8
  • Робоча температура 0 ° C ÷ 50 ° C
  • 5,7-дюймовий, 8,4-дюймовий, 10,4-дюймовий, 12,1-дюймовий і 15-дюймовий РК-дисплеї зі співвідношенням сторін 4: 3, 7-дюймовий, 10,1-дюймовий, 12,1-дюймовий та 15,6-дюймовий РК-дисплеї із широким діапазоном співвідношення сторін
  • Доступна з алюмінієвою та скляною ємнісною фронтальною панеллю TrueFlat, із спроектованим ємнісним сенсорним екраном (лише для широкоформатних РК-дисплеїв)
  • Сертифікати CE, cULus LISTED (508)
  • Сертифікація зони ATEX 2/22
Фотогалерея ASEM HMI30

Back To Top