skip to Main Content

Нові багатофункціональні фотоелектричні датчики PD30 IO-Link

Фотоелектричні датчики PD30 IO-Link

Carlo Gavazzi Automation представляє нову серію фотоелектричних датчиків серії PD30 з комунікаційним інтерфейсом IO-Link. Нові фотоелектричні датчики PD30 IO-Link відповідають вимогам практично будь-якого застосування: заглушення заднього та переднього фону, через промінь PointSpot з дистанцією спрацьовування до 350 мм, дифузно-відбиваючі моделі з ІЧ або червоним джерелом випромінювання та з дистанцією спрацьовування 1 м, а також рефлекторні датчики з поляризацією або через промінь PointSpot з дистанцією спрацьовування до 6 м. Промінь PointSpot – видимий червоний промінь вузького променя, який призначений для того, щоб зробити виявлення більш точним і дозволити виявлення менших об’єктів. Промінь PointSpot – це більш безпечна альтернатива, оскільки він не створює негативного впливу на зір людини.

Оптимізація виробництва завдяки унікальним функціям

Фотоелектричні датчики PD30 IO-Link винятково підходять для застосувань, де економія місця та висока точність виявлення мають життєво важливе значення. Завдяки оптимізованому дизайну для таких застосувань, як автоматичні конвеєрні системи або пакувальні машини, розумні датчики PD30 IO-Link забезпечують чотири нові унікальні заздалегідь визначені функції, які можна вибрати: швидкість і довжина, розпізнавання образів, функція роздільника та моніторинг об’єктів і зазорів. Ці вбудовані функції допомагають з додатковими даними, децентралізованим управлінням, що дуже важливо для оптимізації виробничого процесу та спрощення компонування системи управління машиною.

Функції PD30 IO-Link

Незапланованого простою можна уникнути завдяки функціям превентивної діагностики: 1) якість пуску, 2) якість навчання, 3) сигналізація по температурі та запиленості, 4) надмірне випромінювання, 5) авторегулювання.

Захист від пилу та води

Лінійка фотоелектричних датчиків PD30 IO-Link складається з 4 типів датчиків у корпусі із високоякісних пластмас або з нержавіючої сталі AISI316L, що відповідає стандартам IP69K та ECOLAB.

IP69K та ECOLAB

“Розумний” датчик

Датчики PD30 розроблені для роботи як в середовищі IO-Link, так і в традиційних системах автоматизації, де ефективність зондування повинна контролюватися і реєструватися. Нові фотоелектричні датчики PD30 IO-Link забезпечують легке та повне налаштування багатьох параметрів відповідно до конкретних вимог.

IO-Link

Застосування

“Розумний” датчик з точним виявленням об’єктів різних розмірів, форм та поверхонь ідеально підходить для застосування у виробництві продуктів харчування та напоїв, машинобудівній промисловості, пакувальній промисловості, обробній промисловості, виробництві пластику та гуми. Крім того, інтерфейс зв’язку IO-Link збільшує гнучкість, що значно спрощує налаштування.

Застосування PD30 IO-Link

Основні технічні особливості:

  • Два окремі канали комутації сигналу (SSC)
  • Легке налаштування функцій через IO-Link ver. 1.1
  • Заздалегідь визначені функції програми, які можна вибрати: швидкість і довжина, розпізнавання зразків, функція роздільника та моніторинг об’єктів та зазорів
  • Кожен SSC може бути встановлений як: одноточковий, двоточковий, режими вікон та приглушення переднього фону.
  • Розумне технічне обслуговування: сигналізація температури та наявності пилу, QoR, QoT, надмірне випромінювання, автоматичне регулювання та різноманітні функції реєстрації, збережені всередині датчика для діагностичних цілей.
  • Логічні функції: AND, OR, X-OR та Gated SR-FF
  • Функції таймера: затримка включення, затримка виключння, імпульс по передньому або задньому фронту сигналу спрацювання від 1 мс до 32 767 хв.
  • Два незалежних виходи, що вільно налаштовуються: N.O., N.C, NPN, PNP, push-pull, зовнішній вхід або як функція дистанційного навчання

Купити фотоелектричні датчики PD30 IO-Link і отримати кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції Carlo Gavazzi Automation можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top