skip to Main Content

WEG Data Viewer – додаток для доступу до технічних даних електродвигуна

Додаток WEG Data Viewer

WEG Data Viewer – це додаток спеціально розроблений компанією WEG, одного зі світових лідерів виробництва електродвигунів, для спрощеного доступу до технічних даних електродвигуна.

Що таке WEG Data Viewer?

Технічні дані електродвигуна

Для забезпечення гарнатованої високої надійності кожен електродвигун WEG проходить ретельне тестування якості відповідно до основних міжнародних стандартів. Постійно інвестуючи в інновації та технології, WEG розробила додаток, щоб надати клієнтам і користувачам доступ до технічних документів, таких як технічні паспорти, криві продуктивності, технічні креслення, шильдики та результати електричних випробувань, проведених на двигунах.

Для яких платформ доступний WEG Data Viewer?

Доступний для платформ Android та iOS, до WEG Data Viewer можуть отримати доступ будь-хто, хто хоче отримати додаткову інформацію про кожен двигун, який був виготовлений на заводах WEG.

Як працює WEG Data Viewer?

За допомогою QR-коду, розміщеного на етикетці, прикріпленої до кришки вентилятора, кінця вала або внутрішньої частини клемної коробки, можна в будь-який час отримати технічну інформацію про електродвигун. У двигунах без QR-коду можна отримати доступ до інформації, ввівши серійний номер, зазначений на заводській табличці. Від WEG до ваших рук.

Отримання інформації за допомогою QR-коду.
Зчитування інформаціїї за допомогою введення серійного номероу електродвигуна.

Технологія, яка гарантує більшу надійність

WEG Data Viewer був розроблений для спрощення рутинних дій, порівняльного аналізу та обслуговування, оскільки він забезпечує швидкий та легкий доступ до ключової інформації про продукт. Це додаток, яким можуть користуватися всі клієнти, які придбали електродвигуни WEG.

У майбутніх оновленнях програма збиратиме іншу технічну інформацію двигуна, таку як посібник з експлуатації та встановлення, каталоги та звіти про тестування розмірів. Таким чином, WEG гарантуватиме цифрову поставку своєї технічної документації.

Компанія WEG, відома постійним удосконаленням у сфері енергоефективності, пропонує численні високопродуктивні рішення, щоб привнести більше інновацій, технологій та надійності в промислові процеси по всьому світу.

Back To Top