skip to Main Content

Нові сенсорні цифрові кнопки EAO серії 84 IO-Link Touch

Кнопки EAO серії 84 IO Link Touch

Нові сенсорні цифрові кнопки EAO серії 84 IO-Link Touch відкривають численні нові можливості використання технології HMI для широкого спектру промислових застосувань.

З появою цифрової трансформації в промисловому секторі з’явилась нова можливість розробляти абсолютно нові машини та обладнання. Однак, щоб скористатися перевагами діджиталізації, виробники машин повинні подолати складні проблеми, наприклад, щодо складності системи або величезних витрат часу та грошей, необхідних для цифрової трансформації своїх аналогових машин. За допомогою серії сенсорних цифрових кнопок EAO 84 IO-Link Touch можна легко та швидко оснащувати цифрові машинні системи та керувати ними.

Варіанти виконання

З трьома варіантами виконання HMI – стандартним, з нержавіючої сталі та гігієнічним – серія IO-Link Touch пропонує велкий вибір кнопок та лампочок для широкого спектру застосування в промисловості і далеко за її межами.

Типи виконання

Типові застосування

  • Автоматизоване виробництво (“розумні фабрики”)
  • Розподільні шафи
  • Харчова промисловість
  • Пакувальне обладнання
  • Автономні роботизовані транспортні системи
  • Станції моніторингу промислових конвеєрних стрічок
    Мобільні, медичні прилади
  • Системи передачі для телекомунікацій
Застосування сенсорних цифрових кнопок EAO серії 84 IO Link Touch

Переваги

  • Вільно налаштовувані цифрові кнопки з інтерфейсом IO-Link (Індустрія 4.0)
  • За бажанням підсвічуються стандартні або спеціальні символи
  • Адаптивне світлодіодне підсвічування RGB із 16 мільйонами кольорів
  • Ємнісне сенсорне спрацьовування з різною чутливістю

Легке підключення до цифрової мережі

Завдяки загальновідомому комунікаційному інтерфейсу IO-Link і програмованим параметрам підключення, інноваційні сенсорні цифрові кнопки можна об’єднати в мережу з передовою системою машини за допомогою вбудованого 5-контактного гвинтового з’єднання M12 з монтажною глибиною всього 25,8 мм, що робить ваше обладнання сумісним з Industry 4.0.

Вільно налаштовувані з інтерфейсом IO-Link

Численні потенційні можливості використання сенсорних цифрових кнопок серії 84 IO-Link Touch засновані на вільному виборі конфігурації, яка може бути точно пристосована до відповідної програми – від освітлення, до символів, до функції перемикання. Наприклад, підсвічування може вмикатися з навмисною затримкою при включенні. Або про готовність до роботи кнопки може повідомити зелене підсвічування, яке змінюється на жовте під час активації та на червоне через кілька секунд. Конфігурація зберігається в кнопках навіть без живлення.

Інноваційне світлодіодне підсвічування RGB

Статичне або миготливе світлодіодне підсвічування RGB до 16 мільйонів кольорів є особливо яскравим. Завдяки вбудованому датчику рівня зовнішньої освітленості кнопки серії 84 IO-Link Touch завжди освітлюються з потрібною інтенсивністю за будь-яких умов освітлення – без сліпучого або занадто слабкого освітлення. Ця функція також оптимізує енергоспоживання кнопки, а також термін служби світлодіода. Привабливий дизайн IO-Link Touch у поєднанні з висококонтрастними та освітленими за бажанням стандартними або користувацькими символами означає, що він також візуально інтегрується в будь-яку сучасну програму.

Купити кнопки EAO та тримати кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції EAO можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mai

Back To Top