skip to Main Content

Нові аналізатори потужності серії DMG від Lovato Electric

Широкоекранні аналізатори потужності серії DMG

Серія DMG – це нові аналізатори потужності від компанії LOVATO Electric з широкоекранним кольоровим РК-дисплеєм.

Широкоекранний кольоровий РК-дисплей

Великий широкоекранний кольоровий РК-дисплей (4,3″) забезпечує чітке, розбірливе зчитування параметрів аналізу мережі, зберігаючи при цьому класичний шаблонний розмір (92×92 мм), щоб забезпечити ідеальну сумісність зі стандартними передніми панелями. Вимірювання відображаються у вигляді графіків сигналу, полярних діаграм. і спектрів гармонік до 63-го порядку, таким чином забезпечуючи повний аналіз стану системи.

Технологія NFC

Однією з відмінних особливостей серії DMG є інтелектуальне програмування. Технологія NFC дозволяє налаштовувати та встановлювати параметри, навіть коли пристрій не підключено до живлення: просто завантажте програму LOVATO NFC на свій смарт-пристрій з Google Play Store (Android) або App Store (iOS). Усі параметри можна налаштувати та встановити за допомогою зручного програмного забезпечення.

Аналізатори потужності серії DMG

Широкі можливості зв’язку

Завдяки широкому діапазону можливостей зв’язку, аналізатори потужності DMG можуть бути інтегровані в системи енергетичного нагляду, щоб забезпечити вичерпний аналіз усіх векторів. Доступні з вбудованими портами RS485 і Ethernet, ці нові прилади можна розширити до 3 модулів EXP для додавання додаткових входів, виходів і комунікаційних портів.

Точні вимірювання

Можливість поєднання цифрових і аналогових входів дає змогу інтегрувати в систему такі польові параметри, як споживання газу та води, рівень рідини, температура, тиск та багато інших, забезпечуючи таким чином повне управління енергетичним спектром. Усі вимірювання надзвичайно точні та сертифіковані на відповідність міжнародним стандартам для вимірювальної техніки, включаючи: IEC/EN/BS 62053-22 (клас 0,5s), IEC/EN/BS 62053-24 (клас 1) та IEC/EN/ БС 61557-12 (клас 0,5).

Особливості моделей DMG8000 і DMG9000

Аналізатори потужності DMG з їх інтегрованою логікою ПЛК також пропонують просту автоматизацію на основі часу, а також логічну комбінацію заданих значень і цифрових входів для керування вихідними сигналами. Моделі DMG8000 і DMG9000 також можуть діяти як веб-сервери для:

  • налаштування всіх параметрів не тільки з передньої панелі, а й з будь-якого браузера;
  • збереження вимірюваних даних у внутрішню пам’ять;
  • представлення виміряних значень у графічному та табличному вигляді.

Цей інноваційний продукт також має: програмовані світлодіоди на передній панелі, 10 мов інтерфейсу, ступінь захисту IP65 та оптичний порт на задній панелі для оновлення мікропрограми та підключення до програмного забезпечення.

Купити аналізатори потужності DMG та отримати кваліфіковану технічну підтримку по всій продукції Lovato Electric можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top