Skip to content

Тип К: компактні мотор-редуктори Transtecno

Лінійка компактних мотор-редукторів Transtecno

Мотор-редуктори Transtecno нової лінійки К — це стандартні серії мотор-редукторів в компактному виконанні з рядом переваг.

Вибираючи мотор-редуктор, потрібно враховувати безліч різних факторів, пов’язаних із застосуванням. Тип двигуна, необхідні характеристики, габаритні розміри, вартість, ефективність. Це лише деякі елементи, які слід врахувати, щоб вибрати і купити правильний мотор-редуктор.

Компактні мотор-редуктори мають специфічні характеристики. Вони ідеально підходять для застосувань, де необхідні менші розміри та нижчі витрати.

Мотор-редуктори типу K займають менше місця, ніж стандартні, що дозволяє економити простір (в довжину). У лінійці редукторів K використовується менше компонентів: відповідно знижуються витрати.

5 серій компактних мотор-редукторів: KMG, KMB, KTH, KTB, KTS

Компактні мотор-редуктори Transtecno

Всі п’ять серій компактних мотор-редукторів Transtecno змінного струму та з ступенем захисту IP 66:

  • Мотор-редуктори циліндричні з алюмінієвим корпусом, серія KMG
  • Мотор-редуктори конічно-циліндричні з алюмінієвим корпусом, серія KMB
  • Мотор-редуктори лінійки IRON з міцними чавунними корпусами: циліндричні KTH, конічно-циліндричні KTB і циліндричні редуктори з паралельними валами KTS

Зменшення розмірів та зниження витрат – переваги нової лінійки компактних мотор-редукторів Transtecno.

Нові можливості

Компактні мотор-редуктори не мають стандартного з’єднання між заслінкою вала двигуна та втулкою: шестерня встановлена безпосередньо на первинному валу. Завдяки цьому кутовий люфт зменшується порівняно з традиційними з’єднаннями муфт з двигунами IEC. Відповідно також мотор-редуктори є найкращими у застосуванні для важких експлуатаційних умов з великою кількістю пусків / зупинок та змін напрямку.

Купити мотор-редуктори Transtecno та отримати кваліфіковану технічну консультацію можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top