skip to Main Content

Рішення для зарядних станцій для електромобілів від WIELAND ELECTRIC

Популярність електромобілів зростає з кожним роком. Електромобіль є значно кращим, чистішим та динамічнішим авто, порівняно з авто із двигуном внутрішнього згорання. Використання електрокарів повинно знизити шкідливий вплив транспортних вихлопів на атмосферу. Також машина на електричному акумуляторі дозволяє заощадити на паливі. З ростом популярності таких машин постає питання зарядки електромобілів. Зростає необхідність в паркінгах з зарядними станціями.

Завдяки системі плоских кабелів podis® компанія Wieland Electric пропонує інноваційне та децентралізоване рішення для постачання електроенергії до зарядних станцій для електромобілів. Завдяки технології децентралізованого постачання настінні зарядні станції можуть бути забезпечені електроенергією легко і швидко, зі значно меншими витратами зусиль і матеріалів у порівнянні зі звичайною установкою.

Децентралізація як ключ до постачання

Система шин електроживлення podis® ідеально підходить для розподілу електроенергії до зарядних станцій. Завдяки цій децентралізованій системі розподілу енергії велику кількість зарядних станцій можна підключити лише до однієї лінії живлення. Це економить час під час монтажу, зменшує кількість необхідного матеріалу та значно зменшує розміри розподільної шафи. Компоненти підключення для живлення або відводу енергії можна розмістити в будь-якій точці силової шини. Швидке та гнучке розташування з’єднувальних модулів стало можливим завдяки прорізним контактам (piercing contacts) компонентів podis®. В результаті витрата часу на такі дії, як обрізання, зачистка та обробка, стають повністю застарілими і непотрібними.

Система podis® для зарядних станцій для електромобілів

Гнучкість використання

Подачу в систему шин електроживлення можна налаштувати абсолютно гнучко і вільно – навіть централізовано, що забезпечує ідеальний баланс навантаження на шину електроживлення. В результаті кількість зарядних станцій, що живляться, можна збільшити на ділянці лінії без перевантаження плоского кабелю. Модулі підводу/відводу електроживлення можна розмістити в будь-якому місці в будь-який час. Це також робить можливим розширення монтажу з легкістю та без великих витрат. Особливість полягає в тому, що ці модулі підводу/відводу доступні як для стаціонарного встановлення, так і у роз’ємній версії. Це стає суттєвою перевагою в разі заміни зарядної станції.

Технічні особливості кабелів системи podis®

Кабель podis® — це 5-жильна плоска кабельна система з січенням 16 мм2. Можливі підключення кабелю до 16 мм2 до вільно-розподільчого щита і до 70 мм2 до зарядної станції. Струмове навантаження відповідно до IEC можливе з током до 100 А. Діелектрична міцність: до 690 В за IEC і до 600 В за NEC.

Система шин електроживлення podis®
Back To Top