skip to Main Content

Нові кнопки Lovato серії Platinum – ідеальне поєднання ергономічного дизайну та надійної роботи

Кнопки серії Platinum

Компанія Lovato Electric розширила серію кнопок та перемикачів Platinum. До популярної версії кнопок з хромованого пластику типорозміром 22 мм тепер додались нові моделі: міцна ударостійка металева версія типорозміром 22 мм та металева версія типорозміром 30 мм з новим сучасним дизайном.

Вся серія Platinum є найбільш повнофункціональною та поєднує елегантний, ергономічний дизайн з високою продуктивністю.

Завдяки високому рівню захисту (IP66, IP67, IP69K і UL Type 4X) і діапазону робочих температур від -25°C до +70°C, серія Platinum ідеально підходить для використання в будь-яких умовах експлуатації: панелі, встановлені під прямими сонячними променями, морські установки та часте миття під високим тиском тощо.

Модульність системи з її стандартизованим набором штовхачів, контактів, світлодіодних елементів та інших аксесуарів дозволяє створювати незліченну кількість комбінацій. Кожна версія має свої особливості.

Кнопки типу LPS: версія “метал”, типорозмір 22 мм

Міцність металевої версії LPS типорозміром 22 мм полягає в її міцній конструкції та ударостійкості, що робить ці вироби придатними для установки практично в будь-якому середовищі. Надійність та міцність забезпечуються завдяки матеріалу, з якого виготовлені кнопки – сплаву алюмінію та цинку. Надійність також гарантується тим, що штовхач кріпиться до панелі за допомогою кріпильної основи, закріпленої на панелі двома гвинтами.

Кнопки серії Platinum тип LPS

Кнопки типу LPF: версія “метал”,новий плоский дизайн, типорозмір 30 мм

Висока продуктивність та поєднання стильного сучасного дизайну є особливістю нового типу металевої кнопки типорозміром 30 мм. Кнопки типу LPF представляють собою ідеальне поєднання краси, функціональності та міцної конструкції.

Виготовлена з того ж сплаву алюмінію та цинку, що й версія LPS, версія LPF має сучасну ергономіку та стиль. Кнопка має зменшений профіль товщиною 4 мм, що робить її ненав’язливою та приємною у використанні, а також вона відрізняється ударостійкістю, захищеністю від пошкоджень, її легко чистити.

Легкість монтажу та надійність забезпечується тим, що штовхач вкручує в отвір панелі діаметром 30 мм за допомогою перехідника, а потім кріпиться на монтажну панель.

Кнопки серії Platinum тип LPF

Кнопки типу LPC: версія “хромований пластик”, типорозмір 22мм

Кнопки версії LPC виготовлені з поліаміду з хромованим пластиковим покриттям. Відрізняються швидким монтажем: кнопки можна попередньо встановити на панель за допомогою прокладки, на яку потім затягується різьбове кільце. Основа та контактні компоненти закріплюються на вузлі. Ця версія пропонує повний набір штовхачів для будь-яких застосувань, включаючи можливість індивідуальних рішень.

Кнопки серії Platinum тип LPC

Модульність та широкий вибір аксесуарів серії Platinum

Всі три версії кнопок серії Platinum включають кнопки та перемикачі, версії з підсвічуванням та кнопки механічного скидання (лише для типорозміру 22 мм) .

Кнопки з грибоподібною головкою у версіях “хромований пластик” та “метал” типорозміром 22 мм також доступні у вигляді кнопок з підсвічуванням із механізмом фіксації для аварійної зупинки.

Кнопки подвійного та потрійного дотику також доступні у версіях “хромований пластик” та “метал” типорозміром 22 мм, з ламповими індикаторами та без них.

Важіль, ключ і ручка перемикача доступні для всіх трьох версій. Важіль також може мати головку з підсвічуванням для кращої видимості спереду та збоку, включаючи індикатор положення на штовхачі.

Інтерфейси USB та RJ45, доступні у версії “метал” типорозміром 30 мм для прихованого монтажу та у версії “хромований пластик” типорозміром 22 мм, забезпечують двосторонній зв’язок, а також можуть бути замовлені в комплекті з кабелем.

Версія “метал” типорозміром 22 мм включає джойстики в комплекті з контактними елементами (монтажна основа та контакти в комплекті). Вони доступні в 2 і 4-позиційних версіях, з механічним блокуванням і без нього.

Версія “хромований пластик” типорозміром 22 мм включає кілька версій моноблоків із вбудованими світлодіодними індикаторами, потенціометрами та зумерами.

Контакти та світлодіодні індикаторні елементи та більшість аксесуарів (тримачі етикеток і етикетки, захисні кришки, адаптери для DIN-рейки, гумові ковпачки для штовхачів, диски для аварійних кнопок грибоподібної головки тощо) сумісні з усім асортиментом серії Platinum.

Серія Platinum відповідає всім сучасним вимогам промислової автоматизації та монтажу.

В серії Platinum також доступні комплекти корпусів з кнопками.

Купити кнопки Lovato Electric та тримати кваліфіковану технічну підтримку можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top