skip to Main Content

Оновлені панельні ПК Yaskawa

Компанія Yaskawa пропонує широкий асортимент пристроїв HMI, починаючи від невеликих панелей оператора SmartPanel і закінчуючи великими високопродуктивними панельними ПК.

Зазвичай взаємодія між людьми та технологічними установками здійснюється за допомогою пультів управління, у складі яких часто використовуються пристрої операторського інтерфейсу. Це притаманно як невеликим установкам, так великим виробничим системам. Всі пристрої операторського інтерфейсу мають схожу основу, що дозволяє користувачеві повторно використовувати всі проектні напрацювання. Змінюється лише апаратна платформа, яка вибирається виходячи з особливостей розв’язуваного завдання. Сенсорні панелі Yaskawa протягом багатьох років використовуються в численних додатках в багатьох сферах застосування в усіх галузях промисловості.

Panel PC

Панельні ПК Yaskawa

Серія Panel PC – це інтелектуальне управління та моніторинг у шафі управління з продуктивністю ПК.

Поєднання в Panel PC функціоналу найсучаснішого промислового комп’ютера і можливостей чутливої ємнісної сенсорної панелі забезпечує найвищу продуктивність і зручність користування при мінімальних габаритних розмірах.

Процесор Intel останнього покоління, що використовується в панельних комп’ютерах, великий обсяг вбудованої пам’яті і дисплей з роздільною здатністю Full HD в моделі з 21,5″ екраном відповідають сучасному рівню розвитку комп’ютерної техніки. Застосування операційної системи Windows, добре відомої більшості користувачів, дозволяє мінімізувати витрати часу на освоєння пристроїв.

Велика кількість різноманітних інтерфейсів забезпечує легку інтеграцію панельних комп’ютерів у системи управління різного призначення. А елегантний дизайн та високоякісні матеріали передньої панелі суттєво покращують візуальне враження від пультів керування на їх основі.

Ключові особливості:

  • Процесор Intel Celeron J1900 4× 2,0 ГГц
  • Висока роздільна здатність дисплея до Full-HD на панелі 21,5″
  • Широкий набір комунікаційних інтерфейсів
  • Безвентиляторна система охолодження
  • Якісний металевий корпус

Комплексне оновлення

Компанія Yaskawa провела комплексне оновлення панельних ПК з новим програмним забезпеченням на базі Windows 10, збільшено оперативну пам’ять до 8 ГБ та до 64 ГБ системний накопичувач.

Обладнані чотириядерним процесором Intel Celeron J1900, панельні ПК Yaskawa Panel PC призначені для виконання складних завдань контролю та керування. Нові панельні ПК і надалі доступні у виконаннях 10,1″, 15,6″ та 21,5″.

Система візуалізації Movicon

Систему візуалізації Movicon також було оновлено до версії 11.6. Тепер це програмне забезпечення гарантує ще більшу безпеку та надійність при розробці та експлуатації додатків візуалізації, особливо для мобільних технологій. Використання інноваційної та ексклюзивної технології «XMLInside», за допомогою якої платформа Movicon забезпечує спільне середовище розробки для HMI, SCADA, SoftLogic та аналізу даних, залишається незмінною.

PPC 010 PPC 015 PPC 021
Розмір екрану (дюйм) 10,6 15,6 21,5
Роздільна здатність (піксель) 1280×800 1366×768 1920×1080
Сенсорний екран PCAP
Процесор Intel Celeron J1900 4x 2.0 GHz
Інтерфейси 2x Ethernet
2x RS232/422/485 (SUB-D)
2x USB 2.0
1x USB 3.0
1x VGA
1x Audio out
Зчитувач RFID
ОЗП (МБ) 2,048 — 8,192
Системний накопичувач (МБ) 2,048 — 65,536
Слот для карт пам’яті CFast
Матеріал корпусу алюміній
Ступінь захисту передня панель: IP65 | задня панель: IP20
Операційна система Windows® 10 IoT Enterprise (x64)
Система візуалізації – Movicon11 + Web-Visu
– тільки Web-Visu

Купити панельні ПК Panel PC та тримати кваліфіковану технічну підтримку по всій лінійці продукції Yaskawa можна у менеджерів нашої компанії в офісі або за телефонами: +380 (32) 297-66-90, +380 (67) 67-67-222 та e-mail: svaltera@svaltera.lviv.ua.

Back To Top